OVO JE DANAŠNJA ŠOK IZJAVA NESTOROVIĆA: Petković se zarazio u bolnici, koronu dobio na RESPIRATORU!

0
Foto: Printscreen

Dr Branimir Nestorović, poznat po izjavama koje ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, i ovoga puta je uspeo da šokira javnost izjavom o uzroku smrti Ilije Petkovića, nedavno preminulog bivšeg selektora srpske fudbalske reprezentacije.

Kako on tvrdi, Petković nije umro od korona virusa, već obilnog krvarenja, a koronom se zarazio kada su mu stavili respirator.

– Znam za Iliju Petkovića da je umro od čira. Njemu je pukao čir, on je iskrvario. A onda je legao na respirator, pa je dobio koronu. Ali on nije umro od korone – naveo je Nestorović.

Ko je umro od korone, a ko sa koronom, pitanje je koje pravi najviše pometnje kad je reč o metodologiji Svetske zdravstvene organizacije vezano za statistiku preminulih od KOVID-19.

Petković bio disciplinovan, pridržavao se mera

Podsetimo, Ilija Petković je primljen u bolnicu na Bežanijskoj kosi zbog perforacije čira na dvanaestopalačnom crevu, a imao je problema sa srcem i plućima. Izgubio je mnogo krvi nakon što mu je pukao čir, a onda je otkriveno i da je pozitivan na KOVID-19. Uprkos naporima lekara, Petković je preminuo. Nekoliko dana pre pogoršanja zdravstvenog stanja rekao je za medije da se pridržava svih preporuka lekara u vezi sa koronavirusom.

(Kurir.rs/Republika)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime