OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO DOK JE MENJAO GUMU: Jezivi detalji tragedije, a EVO ko je bio s njim u kolima

0
Foto: Screenshot Youtube

Nikola S. (23) preminuo u bolnici dan nakon što ga je, kako se sumnja, J. R. (36) udarila kolima u Rakovici

Nikola S. (23) iz Beograda poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Rakovici, kada je na njega kolima naletela osumnjičena J. R. (36) dok je menjao gumu na automobilu.

Nesreća se dogodila u nedelju oko sedam sati ujutru u Rakovici, a mladić je povredama podlegao u ponedeljak.

– Sumnja se da je do nesreće došlo kada je devojka J. R. kolima udarila mladića koji je bio pored puta i menjao gumu. Naime, devojka je kolima udarila mladića u predelu leđa, a od siline udarca njemu je pukla slezina – kaže izvor upoznat sa slučajem:

– Mladić je u trenutku nesreće čučao kako bi zamenio gumu na svojim kolima, ali ga devojka najverovatnije nije videla i pokosila ga je. Kada ga je oborila odmah se zaustavila i prišla mu, kako bi mu pružila pomoć. Nikola S. je u tom trenutku i dalje bio u svesnom stanju.

Povređeni je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, dok je devojka koja ga je udarila, uplašeno sačekala policiju.

– Nikola je tog jutra krenuo da vozi rođenu sestru i sestrića na aerodrom, ali mu je nedaleko od kuće pukla guma. Pomerio je automobil u stranu, izašao iz auta, obukao zaštitni prsluk i stavio trougao. Imao je kapuljaču na glavi jer je padao sneg – kaže prijatelj porodice preminulog i dodaje:

– Čuli smo da je devojka u trenutku nesreće gledala u telefon i da je vozila brzo. Verovatno ga nije videla i udarila ga je. Udarac je bio toliko jak da mu je pukla slezina. Prevezen je u bolnicu, gde je tokom dana operisan, ali je u ponedeljak, nažalost, podlegao povredama.

Protiv J. R. je po nalogu zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva podneta krivična prijava u redovnom postupku.

– Utvrđeno je da u trenutku nesreće nije imala alkohol u krvi, kao i da je sačekala policiju i Hitnu pomoć s povređenim mladićem – kaže izvor iz istrage.

Svi u žalosti

Bio je neiskvarena duša

Komšije Nikole S. za Kurir kažu da je on bio jedna čista i neiskvarena duša, kao i da je držao prodavnicu u kraju.

– Bio je vredan, dobar, pravi mladić koji je bio spreman svima da pomogne. Poslednji put sam ga videla pre nedelju dana i bio je nasmejan. Koliko je bio divan čovek govori i to da su mu mušterije u njegovu radnju donosile doručak – kaže komšinica, dok druga dodaje:

– Porodica je skrhana bolom i svi smo šokirani da smo ostali bez njega. Išli smo da izjavimo saučešće i bilo je zaista potresno sastati se s njegovim roditeljima.

Kurir

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime