OVO JE MOTIV SVIREPOG UBISTVA AMERIKANCA NA ZVEZDARI? Troje usmrtilo Glima, OVO nikako nije smeo da im kaže

0

U njegovoj zvaničnoj biografiji stoji da govori španski jezik i da je volontirao u humanitarnoj organizaciji koja je pomagala deci bez roditelja

Ovako je opisivao sebe Amerikanac Gavin Glim (54) iz Njujorka, koga je troje Srba u noći između 3. i 4. maja brutalno ubilo na Zvezdari: Dobar sam u obezbeđenju novca nephodnog svakom preduzeću. Lako uspevam da kontaktiram sa mnogim bankarskim partnerima u Sjedinjenim Državama i uspešan sam u pregovorima za dobijanje kredita potrebnom svakom preduzeću.

Amerikanac je bio jedan vodećih partnera u kompaniji „Kempington finans“ sa Long Ajlenda gde je bio zaposlen od jula 2009. godine, a paralelno je radio i kao onlajn nastavnik poslovnog engleskog jezika.

– Kao komercijalni hipotekarni savetnik specijalizovan sam za sve različite parametre pozajmljivanja i vrste imovine, a ponosim se mogućnošću da mogu da prikupim komercijalna hipotekarna sredstava neophodna za napredovanje svakog preduzeća. Svakom klijentu nudim brz i neposredan postupak od preuzimanja zahteva do finansiranja – napisao je o sebi Glim.

– Kod njih sam radio kao službenik za stambene zajmove da bih osnovao nove hipoteke i pružio izvrsnu korisničku uslugu zajmoprimcu tokom procesa i praćenja faza hipoteke – nadovezao se Amerikanac.

Mora da je Glim osumnjičenoj trojci i pričao čime se bavi, zbog čega su oni pomislili da ima novac. Međutim, kod njega su pronašli 2.500 dinara.

Glim je, pored rada u kompanijima „Kempington finans“ i „Vels Fargo“, radio i u Kraljevskoj banci Kanade. Diplomirao je 1991. godine na Pen univerzitetu ekonomiju. U njegovoj zvaničnoj biografiji stoji da govori španski jezik i da je volontirao u humanitarnoj organizaciji koja je pomagala deci bez roditelja.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime