Ovo je oglas koji je šokirao sve: Srbin prodaje plac nadomak Beograda, evo šta sve nudi

0
Foto: Skrinšot Jutjub

Srbin prodaje plac nadomak Beograda 6,6 ari i to za 23.500 evra.

Na Fejsbuk stranici prodaja i kupovina kuće u selima pojavio se oglas za prodaju placa sa temeljem u Ugrinovcima.

– 23.500e 6.6 ari. Plac Ugrinovci. Na prodaju plac sa temeljom. Plac 6,60 ari. 30×24m. Temelj 11x9m… 23.500e cena nije fiksna, moze mala korekcija cene. Ko je zainteresovan mogu mu poslati video snimak placa, pišite u inbox ili pozovite na telefon – navodi se u objavi.

Podsetimo, nakon perioda korone cene placeva u Srbiji na svim lokacijama su skočile. Na onim najtraženijim su porasle, u nekim slučajevima i više od pet puta, dok je u Beogradu, na Ledinama, ar poskupeo i do deset puta.

Katarina Kuzmanović, stručnjak za nekretnine, rekla je za Kurir da je investicija u neki deo zemlje uvek isplativ.

– Što je atraktivnija i traženija lokacija za plac, ponuda je uglavnom slabija. Na nekim lokacijama kupac, da bi našao pravi plac, mora da čeka mesecima, nekad i više od godinu dana. Ipak, nekretnina nije nešto što se kupuje svaki dan, ukoliko na ovaj način planirate da rešite stambeno pitanje, to je jedna od najvažnijih odluka.

Investicija u vaš komad zemlje je svakako uvek isplativa, i to je nešto čime biste mogli da obezbedite i vaše potomke, tako da svakome ko je u mogućnosti savetujem da investira u plac i omogući sebi miran život u prirodi, daleko od gradske vreve.

Izvor: INFORMER

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime