OVO NE PAMTE NI NAJSTARIJI MEŠTANI SELA! Dragoljubu iz Goričana se ukazalo nešto neverovatno kada je presekao drvo klena

0
Foto: Skrinšot Rina

Nismo mogli da verujemo svojim očima kad smo na sredini stabla ugledali jasno ucrtan znak

Seča drveća za ogrev u čačanskom selu Goričani za Dragoljuba Nikolića ostaće događaj zauvek zabeležen u sećanju. Da se Božija čuda ukazuju čitao je do sada samo u novinama, ali ovaj put uverio se i svojim očima.

– Kad sam presekao stablo klena, jasno se na sredini video ucrtan krst. Ostao sam u čudu i zatečen u prvi mah. Potom smo hteli drvo da istružemo u oblice i kada smo nastavili da kratimo stablo svaki put na oblicama je bila slika sa ovim Božijim znakom i porukom – priča Dragoljub za RINU.

Foto: RINA
Foto: RINA

Prema njegovim rečima, ni najstraji meštani ovog čačanskog sela ne pamte da se ikada desilo nešto slično.

– Moj otac koji ima blizu osamdeset godina, nije video ovako nešto. Ono što nas posebno čudi jeste što nikada to drvo klena nije bilo uključeno u neku religioznu priču. Nije služilo kao zapis ili tome slično. Sve nas je ovo ostavilo u čudu.

Ipak, da se ovakve stvari dešavaju pokazuje i primer da se mnogim vernicima do sada ukazao krst takođe na pojedinim drveću, ali i velika svetiteljka Sveta Petka.

Izvor: lepotesrbije.alo.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime