OVO SE ČEKALO Vulin saopštio udarne vesti za srpski narod

0

Nikada nećemo uspostaviti blokadu na Drini i vodićemo računa o bezbednosti građana Republike Srpske koliko i o bezbednosti građana Srbije, rekao je za jutarnji program Happy TV ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin

– Država Srbija je garant sprovođenja Dejtonskog sporazuma, što znači da tri naroda i dva entiteta donose odluke na Ustavom predviđen način. Kao što je rekao predsednik Vučić, Srbija se neće pridružiti nikakvim sankcijama – naglasio je on za jutarnji program Happy TV.

Aleksandar Vulin je takođe pohvalio zajedničku obuku pripadnika Ronilačke jedinice Žandarmerije Republike Srbije i Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske na jezeru Perućac.
Kada su u pitanju protesti koji su se događali prethodnih nedelja, Vulin je naglasio da policija ne može da učestvuje u obezbeđivanju ilegalnih skupova, kao i da od MUP-a niko nije tražio dozvolu.

Akcija „Armagedon“

Vulin je govorio i o akciji “Armagedon” koja treje dugo i istakao da policija pomno prati dešavanja na društvenim mrežama, kao i da postoje lica za koja se sumnja da su pedofili i da razmenjuju pornografski materijal napravljen zloupotrebom maloletnika.

– Trudiću se da ova akcija bude uspešna i da traje. Svi koji na mrežama pokušaju da iskoriste maloletnike pre ili kasnije će doći pod naš udar. Pronaći ćemo ih, jer za njih nema sigurnog mesta i jer nam je mentalno zdravlje naše dece najvažnije – istakao je Vulin.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime