OVO SU SVA TAČNA PREDVIĐENJA BABA VANGE! Biće bolesni žuti ljudi, a onda će nam stići nešto još gore!

0

Veliki problemi počeli su 22. februara i možda će trajati do 22. decembra 2020.

U želji da saznamo da li je baba Vanga imala neke uvide u vezi sa trenutnim dešavanjima, istražili smo nekoliko ruskih i ukrajinskih sajtova.

Na jednom ukrajinskom sajtu piše: „Kada sam 1995. godine, kad sam još bio malo dete, razgovarao sa Vangom, rekla je da će se u godini pet dvojki zbiti događaj epohalan za celo čovečanstvo. Planeta će dobiti tako strašan virus da mogu umreti stotine miliona ljudi. Šokiran sam!

Veliki problemi počeli su 22. februara i možda će trajati do 22. decembra 2020. Ona je rekla da, kada bude ‚godina ogledala‘ (2020), svet će se okrenuti i svi problemi doći će od Žutih“ – navodno je izjavio izvesni Todor Todorov, „Vangin prijatelj i prevodilac“, piše MagazinNovosti

Vratiće se bolest koju je čovečanstvo već pobedilo.
Todor, kažu, napominje da u vreme razgovora „Žute“ nije povezivao sa Kinom. I još je (kažu) dodao: „Bolest će se brzo proširiti svetom i odneti mnogo života, a biće potrebno oko godinu dana da se napravi lek“. Bolest neće biti nova, a kažu da ni korona virus nije nov – samo je mutirao.

Proročica je umrla 1996. godine.
A na drugom mestu našli smo da je novo „proročanstvo“ razotkrio „lični Vangin prevodilac Petar Stojanov“, a (ne Todor Todorov), i da to zna pre više od 30 godina: „Rekla je da će ljudi padati i umirati na ulicama, a strašna epidemija će progutati svet. Rekla je da će se ovo dogoditi zbog stare bolesti koja će predstavljati veliku opasnost za čitavo čovečanstvo. Možda će se vratiti bolest koju je čovečanstvo već pobedilo. To bi trebalo da se pojavi negde na jugu“ – citiraju „Stojanova“.

Novac će izgubiti vrednost, zameniće ga brojevi!
Iz nejasnih izvora (bez Todora i Petra) neki ukrajinski i ruski sajtovi navode da je Vanga rekla da bi 2020. godine moglo doći do promena u finansijskom smislu širom sveta. „Predviđala je da će novac izgubiti na vrednosti i da će početi da ga zamenjuju brojevi. Trenutno stručnjaci za ova predviđanja vide nagoveštaje o finansijskoj krizi koja je izbila širom sveta“. I još kažu da je (Vanga rekla) rešenje u vakcini, koja će biti otkrivena

Predvidela je Treći svetski rat, ali nije se desio.
Postavlja se, svakako, veliko pitanje da li je išta od „predviđanja“ objavljenih posle baba Vangine smrti – zapravo njeno „delo“, ili je neko to tako predstavio, zarad profita. Za života je, zna se, i te kako umela da tačno predvidi. Ali, ono što je „predvidela“ posle smrti…

Podsetimo na jednu „viziju“ koju su njoj pripisivali – da će 2010. započeti (još jedan) Svetski rat, i da će u njemu biti korišćeno nuklearno i hemijsko oružje i da, posle ovoga, na Severnoj hemisferi neće biti životinja i vegetacije. Znamo da se ovo nije dogodilo. A čak ni u tim predviđanjima, koja su poznata odranije – nema ni reči o 2020. godini kao bitnoj po bilo čemu.

(Espreso.rs/Magazin Novosti)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime