PALMA POZIVA AMERIČKE SRBE DA SE UKLJUČE U KAMPANJU SRBI ZA TRAMPA: Pomozite i svojoj državi Srbiji u borbi za istinu

0

Jedinstvena Srbija podržava kampanju u Sjedinjenim Američkim Državama pod nazivom “Srbi za Trampa”, koja ima za cilj da mobiliše oko milion državljana Sjedinjenih Američkih Država srpskog porekla da pomognu da aktuelni američki predsednik dobije i drugi mandat u Beloj kući, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

“Pozivam sve Srbe u Sjedinjenim Američkim Državama da daju podršku Donaldu Trampu u predsedničkoj kampanji i time pomognu i svojoj matičnoj državi Srbiji u borbi za istinu i pravdu, posebno kada je u pitanju Kosovo i Metohija. Svi znamo koliko je zla Srbiji nanela administracija na čelu sa bračnim parom Klinton, a takvu politiku bi sigurno nastavio i Trampov protivkandidat Džo Bajden, koji je rekao da zagovara suverenitet i teritorijalni integritet takozvanog nezavisnog Kosova i koji još od 1990. godine sarađuje sa teroristom Ramušom Haradinajem i albanskom emigracijom u Americi. Kosovski Albanci upravo za to opstruiraju dijalog sa Beogradom i samo čekaju promenu na čelu Sjedinjenih Američkih Država.

Ja sam bio jedini političar iz Evrope na inauguraciji Donalda Trampa u Vašingtonu i tada je za mene bilo veoma bitno da je Tramp rekao da će se baviti svojom državom, a ne ratovima po svetu, što je i ispunio”, rekao je Marković uz poruku američkim Srbima “Pomažući Trampu, pomažete svojoj Srbiji”.

Kurir.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime