PALMA ŠOKIRAO GOVOROM U SKUPŠTINI „Kad god upalim neki kanal – doktor Kon, i ja sam počeo da se plašim doktora Kona, zbog njega sada gledam francuske kanale, iako ne znam francuski“ (VIDEO)

0
Palma, Foto: Printscreen

Dragan Marković Palma je još jednom nasmejao sve u Skupštini

Lider Jedinstvene Srbije i šef poslaničke grupe te stranke Dragan Marković Palma, komentarišući u Skupštini Srbije trenutno stanje sa korona virusom pohvalio je rad lekara i medicinskih radnika, ali je istakao da bi lekari trebalo manje da pričaju o tom virusu na televiziji kako ne bi plašili građane

– Kada je u pitanju kovid, želim da pohvalim i taj predlog zakona, jer zdravlje svakog čoveka i zdravlje nacije nema cenu. Ja želim da na početku da zamolim lekare… Doktor Kon, svaka mu čast… Kad god upalim neki kanal – doktor Kon! Ej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim od njega. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu…. Pričali su nam kad dođe leto proći će kovid zbog visoke temperature, pa ajde drugi talas, pa treći… izgleda da koronu više ne delimo na talase, ona je neprekidno prisutna u celom svetu… – rekao je Marković i dodao:

Neću bre više da slušam doktore. Sinoć RTS! Onda sam motao, motao, motao kanale i nađem nešto na francuskom jeziku, a nemam pojma, znam 10 reči na francuskom, eto, to sam gledao – otkrio je Palma.

Video na: „Kad god upalim neki kanal – doktor Kon, i ja sam počeo da se plašim doktora Kona, zbog njega sada gledam francuske kanale, iako ne znam francuski“ (VIDEO) – alo.rs

АЛО

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime