PANDEMIJA POČINJE KAD NEMA UV ZRAČENJA! Klimatolog Stevančević objasnio: OVO JE VEZA

0

Stevančević objašnjava da se zračenje sunca sve više povećava i da to utiče na Kovid-19 i broj zaraženih

Klimatolog i osnivač heliocentrične meteorologije Milan Stevančević gostovao je u jutarnjem programu na TV Pink, gde je govorio o povezanosti pandemije i klimatskih promena.

Stevančević ističe da postoji povezanost između korone i aktivnosti sunca.

– Kada se izvrši analiza svih dosadašnjih epidemija i pandemija, vidi se da se javljaju uvek kada je UV zračenje slabo, a najslabije je kada oblaci prekriju nebo i ispod oblaka nema UV zračenja. To su momenti kada dolazi do pojave virusa, a nestaju kada je sunčan dan i kada je UV zračenje jako. UV zračenje je prirodni regulator virusa na planeti – objašnjava srpski klimatolog.

Milan Stevančević ističe da vremenski uslovi uslovljavaju pojavu virusa.

– Da bi se pojavili na zemlji, potrebno je da bude oblačan dan, niža temperatura i da nema UV zračenja. Kad god je nebo 100% prekriveno oblacima, to je dan retromagnetnog zaražavanja. To je dan početka epidemije – kaže Stevančević i objašnjava šta to znači:

– Oblaci prekriju nebo, ispod oblaka nema UV zračenja, ali ima protonske kiše. To su sitne čestice koje dolaze sa sunca i padaju zajedno sa oblacima. One jonizuju sve ispod sebe, kao i kapljicu koja nosi virus i ta kapljica počinje da lebdi. Ako dune vetar, ta kapljica se raznosi poput polena – navodi klimatolog ističući da tako počinje pandemija.

– Što se tiče širenja s čoveka na čoveka, čime se bave lekari, to je sekundarni deo, ali osnovni je ovaj elektromagnetni – ističe on.

Stevančević objašnjava da se zračenje sunca sve više povećava i da to utiče na Kovid-19 i broj zaraženih. Ako se ovako nastavi, kaže on, u septembru treba očekivati kraj korone, kao i to da se neće spojiti sa sezonskim gripom koji se očekuje na zimu. Velike su šanse da se ovo predviđanje ostvari:

– Postoji unutrašnje vrenje koje se snima elektromagnetno, gde se vide sitna magnetna polja na suncu, koja su poput vode koja vri – zaključuje klimatolog Stevančević.

Espreso, Republika

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime