POGLEDAJTE KAKO JE SERIJSKI SILOVATELJ IGOR UHAPŠEN PRE 15 GODINA: Sada ponovo SLOBODNO ŠETA BEOGRADOM! (VIDEO)

0

Bio je u KPZ „Beograd” Nova skela, jednom od najčuvanijih zatvora u Srbiji

Igor Milošević (44) iz Beograda pušten je iz zatvora pošto je izdržao kaznu zbog silovanja, nedozvoljene polne radnje i šest razbojništava.

Potraga za njim trajala je 4 dana. Uhapšen je 20. septembra oko 19:30 časova na Adi Huji na Karaburmi.

Kamere televizije Pink tada su zabeležile i trenutak hapšenja serijskog silovatelja. Njemu su pripadnici policije stavili lisice na ruke, ugurali ga u auto i odvezli.

Bio je u KPZ „Beograd” Nova skela, jednom od najčuvanijih zatvora u Srbiji. Presudom tadašnjeg Okružnog suda u Beogradu (sadašnji Viši sud),on je u martu 2008. osuđen na 15 godina robije pošto je oglašen krivim za silovanje, nedozvoljene polne radnje i šest razbojništava počinjenih u drugoj polovini 2007.

On je više puta osuđivan zbog silovanja i krađa, a prvi put je napao 1992. godine, kada je imao samo 14 godina.

Podsetimo, tada je za samo tri dana napao 9 žena, od kojih je 4 silovao. Na slobodu je izašao 2001. godine.

Nije prošlo ni mesec dana nakon što je iz zatvora, napao je ponovo. Silovao je još jednu ženu i počinio 8 razbojništava. Naime, u jednom kozmetičkom salonu silovao je M. A. i opljačkao. Ušao je u radnju i tražio kremu, potom je video da se ključ od salona nalazi u bravi, iskoristio je to, zaključao salon i odvukao devojku u solarijum gde ju je silovao.

Tada je osuđen na 10 godina, ali je iz „Zabele“ izašao posle 5 i po godina.

Njegov pohod se nastavio po izlasku iz zatvora.

Naime, u septembru 2007. godine u Ulici Maksima Gorkog, u butik silovao je radnicu uz pretnju nožem. Po izlasku iz radnje ukrao je jaknu i novac. Već sledećeg dana njegova serija napada se nastavila. Igor je uleteo u optičarsku radnju u Ulici vojvode Stepe i uz pretnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim koja je trajala 4 dana. Uhapšen 20. septembra oko 19:30 časova na Adi Huji.

Imao nameru da napadne u Njegoševoj?

U danima dok je trajala potraga, jedna radnica solarijuma u Njegoševoj je prijavila da je u salon sa solarijumima ušao muškarac koji odgovara opisu silovatelja. Prema njenim rečima, pitao ju je da li može da sedne da sačeka svoju devojku koja se sunča, ali je posle 10 minuta rekao da je gladan i otišao.

Kako je tada izjavila, mušterije su počele da dolaze u solarijum, pa je odustao.

Od ukradenih para kupovao drogu

Kako je tada na saslušanju izjavio, on je od novca koji je krao kupovao drogu. Nikada nije priznao silovanja, ali razbojništva jeste.

Evo kako sada izgleda:

(Espreso)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime