POLICIJSKI ČAS TEK POČEO, SIRENE ZAVIJAJU: Neverovatan video BEGA srpskih penzionera pred policijom

0

Odmah po početku ZABRANE!
Danas od 10 časova u svim urbanim sredninama, apsolutno je zabranjen izlazak na ulicu svim starijim licima od 65 godina, a u seoskim sredinama preko 70 godina. U cilju borbe protiv koronavirusa uveden je i policijski čas u Srbiji od 20 časova do 5 ujutru.

Uprkos apelima nadležnih prethodnih dana, građani Srbije nisu bili dovoljno disciplinovani, te su na snagu stupile drastičnije mere.

Posebno je bilo pritužbi na penzionere koji spadaju u rizičnu grupu stanovništva, zbog toga što pojedini (a nije ih bilo malo) nisu poštovali savete i zabrane nadležnih.

Upravo tu situaciju karikirali su duhoviti stanovnici Srpskog Krstura na severu Banata – jer čovek mora da se našali i u ovako teškim prilikama. A šala nije samo zbog smeha – ona uz dozu satire upozorava na negativne stvari u društvu.

Simpatična bakica i njen deka pristali su da snime interesantan video u društvu muškarca koji je u ulozi njihovog sina. Njihove glumačke role propraćene su muzikom iz otpisanih, a oni u trenutku proglašenja policijskog časa, dok sirene zavijaju, kreću u beg ne bi li pobegli od policije i kazne koja je uvedena zbog vanrednih propisa.

Tako je to u šali, ali u zbilji – ovo nikako ne pokušavajte. Vreme je da budemo odgovorni! Pogledajte i sami taj duhoviti klip:

Gepostet von Aleksandar Miladinov am Dienstag, 17. März 2020

Srbija Danas

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime