PONIŽENJE ZA SVA VREMENA! Portugalci hteli da isprovociraju Srbiju pominanjem tzv. Kosova, a onda su dobili odgovor koji ih je POSRAMIO! (FOTO)

0

Teško da su mogli da padnu niže.

Fudbalska reprezentacija Portugala, kao i generalno tamošnji fudbal nalaze se u velikim problemima. Možda i najvećim u ovom veku. Selekcija Fernanda Santoša suočena je sa izostankom sa Svetskog prvenstva, a za sve je „kriva“ Srbija.

Nakon utakmice sa „orlovima“ Portugalcima je sve krenulo nizbrdo. Kristijano Ronaldo će možda propustiti prvo veliko takmičenje u karijeri, a nije isključeno da mu je ovo poslednja prilika da ode na Mundijal.
Koliko je njima teško da se pomeri sa sudbinom koja ih je snašla svedoči i činjenica da na sve moguće načine pokušavaju da isprovociraju Srbe i Srbiju, ali im nešto ne ide.

Nakon što su plakali i tražili da UEFA reaguje i kazni „orlove“ jer im nije bio priznat gol na „Marakani“, sada su odlučili da u čitavu situaciju uvuku i nepostojeću državu Kosovo.

Na jednom Instagram stranici koja se bavi zanimljivostima iz geografije, objavljena je mapa država koje su se plasirale na Svetsko prvenstvo. Naravno, među njima je Srbija, ali nema Portugala, pa je jedan Portugalac odlučio da se napravi pametan.

– Kosovo se nije kvalifikovalo – napisao je, aludirajući na to što je Srbija na karti zajedno sa svojom južnom pokrajinom, onako kako bi i trebalo da bude.

Nije se nadao brutalnom odgovoru onog koji stoji iza ove stranice, koji ga je unuštio za sva vremena.
– Nije ni Portugal – glasio je odgovor administrator

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime