POPEO SE NA GROMOBRAN I UŠAO KROZ PROZOR NA 2. SPRAT: Razlog je JEZIV, ljudi su bili u NEVERICI!

0

– Zatekao sam usplahirene ljude, vrištali su i uzaludno lupali na zaključana vrata od stana, rekao je…

Vojislav Matić, nekadašnji reprezentativac, rvač Proletera i zaslužni sportista grada Zrenjanina, hrabrim i humanim gestom, potvrdio je osnovna načela sporta i čovečnosti, kada je uz gromobranski držač došao do prozora na drugom spratu zgrade u Dunavskoj ulici u Zrenjaninu, ušao kroz prozor i spasao devojčicu J. svoju malu komšinicu, koja se iznutra zaključala, dok su joj baka i deda za trenutak izašli iz stana.

Zatekao sam usplahirene ljude, vrištali su i uzaludno lupali na zaključana vrata od stana, skoro pola sata, u međuvremenu su pozvali i vatrogasce, ali sam rešio da se popnem uz gromobran i uđem kroz prozor – započinje priču hrabri Vojislav Matić.

Sve je bilo mirno u stanu, mada mi nije bilo baš svejedno, kada sam ušao kroz prozor i video devojčicu kako leži na krevetu, ali na sreću devojčica je samo spavala i nije čula viku i dozivanje iz hodnika. Probudio sam je i mirno saopštio da je sve ok – dodao je nekadašnji rvački reprezentativac Srbije, Vojislav Matić, presrećan što se ovaj nesvakidašni događaj okončao hepi endom.

Devojčica se, kako kažu njeni baba i deda, zaključala iznutra, čitala je knjigu ležeći na krevetu i zaspala.

Espreso, Novosti

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime