Potparol Kremlja se HITNO oglasio i poslao poruku Srbiji!

0
Фото: Скриншот Јутјуб

PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da se nada da će Srbija imati dovoljno snage i suvereniteta da ne stane u red „kolektivnog Zapada“ koji je Rusiji uveo sankcije.

– Znamo kakvu političku mudrost i upornost mora da ima predsednik Vučić, znamo kako mora da traži suptilni balans. Nadamo se, takođe, da će Srbija imati dovoljno snage, da će imati dovoljno suvereniteta da ne stane u red ovog mejnstrima kolektivnog Zapada – rekao je Peskov za ATV.

On je istakao da je Moskvi veoma stalo do odnosa sa Beogradom, kao i da se ti odnosi uopšte ne zasnivaju na principu uzajamne koristi.

– Oni imaju veoma davne, istorijske korene, duhovne korene. Mi smo veoma bliski. Mi smo rođaci – poručio je Peskov.

Dodao je da je Srbija suverena država i da Rusija nema ništa protiv njenih odnosa sa zapadnih zemljama.

– Smatramo da ništa, nikakva saradnja sa zapadnim ili nekim drugim državama ne sme da bude prepreka za nastavak razvijanja naših odnosa. To je za nas najvažnije – naveo je Peskov.

Juče su pohvale na račun Vučićeve, i reakcije Srbije, nakon stravičnih tragedija koje su nas zadesile, stigle i iz Gardijana.

Nepobitan je ugled koji Vučić uživa u svetu, zna se koliko vredi njegova reč, a to domaćim politikantima nikako ne ide na ruku.

S pravom se sada postavlja pitanje: Da li je ovo pravi razlog zbog kojeg lažni građanisti, predstavnici opozicije, žele da zaustave Srbiju i slome Vučića?

Cilj protesta opozicije je samo jedan – skloniti Vučića.

Izvor: Novosti.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime