PREDVIĐALI SU JOJ OGROMAN USPEH, A ONDA JE ZADESILA TRAGEDIJA: Glumica ostala nepokretna sa 20 godina i zauvek napustila Srbiju (FOTO)

0
Foto: Printscreen

Sa samo 20 godina, Merima Isaković povređena je u udesu, stradala joj je kičma a ona ostala nepokretna.
– Nesreća se dogodila u Beogradu, dan posle završetka snimanja filma “Neka druga žena”.

Bila sam u automobilu zajedno sa mojim bratom, kao i sa našim drugarom Nedimom, koji je tada bio na odsluženju vojnog roka.

-Udes je izazvao pijani policajac Predrag Milojević, koji se vraćao sa pijanke iz hotela Jugoslavija. Kada je na lice mesta dosla milicija, on je, kao njihov šef, praktično sam napravio uviđaj.

– Bio je toliko pijan da uopšte nije mogao da izađe iz automobila. Tek kada je, zbog Nedima, na uviđaj dosla vojna milicija, Milojević je morao da duva u balon, pa je ušao u zapisnik kao krivac.

Moj brat je zadobio kontuziju bubrega, Nedim je prebačen u bolnicu sa teškim povredama glave, a meni je dijagnostikovana teška povreda kičme sa najtrajnijim posledicama – svojevremeno je slavna Merima ispričala medijima.

Isakovićeva je otkrila i da je prilikom operacije došlo do lekarske greške, što je smatrala razlogom njenog invaliditeta. Lečila kasnije u Rusiji, Ukrajini i Kini. Prilikom rehabilitacije u Kini, upoznala je supruga Vladimira, od koga se razvela, i sa njim je dobila sina.

Do 1996. godine živela je u Beogradu, a zatim se preselila na Novi Zeland, a nakon toga u Australiju u kojoj radi kao profesor kliničke psihologije. Nikada nije dozvolila da joj nesreća uništi život.

– Htela sam da sačuvam svoga sina, a takođe nisam želela da gleda kako umire duša Beograda, grada mog rođenja i detinjstva – priznala je Merima.

Hrabra glumica jednom prilikom je rekla da je nekoliko puta bila blizu kraja života i da zato veoma voli budućnost i da uvek gleda napred.

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime