PRINC ČARLS SE POSVAĐAO SA SINOM I OTKRIO HARIJU ISTINU: Tvoja majka mi je švrljala iza leđa, ti nisi moje dete!

0

Takođe, prema navodima Globa, britanski prestolonaslednik je potom ispričao Hariju kako je odnos između njega i preminule princeze Dajane zahladio

Iako stranim medijima već neko vreme kolaju glasine kako 35-godišnji britanski princ Hari nije sin 71-godišnjeg princa Čarlsa, magazin Globe sada je otišao korak dalje tvrdeći kako je upravo Čarls bio taj koji je sam odlučio da Hariju kaže kako nije njegov biološki sin.

Naime, kako navodi spomenuti medij, uzrok takvog Čarlsovog postupka bila je Harijeva supruga, 38-godišnja Megan Markl koja je, prema rečima izvora, izludela 71-godišnjeg princa svojim neprekidnim žalbama koje su ga na kraju naterale da pozove Harija na razgovor. Za vreme razgovora, dvojac se posvađao, a u jeku rasprave Ćarls je 35-godišnjem princu otkrio kako on opšte nije njegov sin.

Takođe, prema navodima Globa, britanski prestolonaslednik je potom ispričao Hariju kako je odnos između njega i preminule princeze Dajane zahladio odmah nakon rođenja 37-godišnjeg princa Vilijama i kako je Dajana u braku bila neverna. Čarls je rekao i kako je oduvek znao da Hari nije njegov biološki sin, ali kako to nije otkrio u javnosti jer nije želeo da ovaj izgubi sve povlastice koje mu pripadaju s obzirom na kraljevsko poreklo, objasnio je izvor za tabloida te dodao da 71-godišnjak nije želio da otkrije Hariju ko mu je zapravo pravi otac.

Inače, iako službene potvrde za ove tvrdnje nema, Glob je i ovaj put spomenuo kako bi otac princa Harija mogao biti 62-godišnji bivši britanski oficir, Džejms Hjuit, koji je aferu s princezom Dajanom imao još za vreme njenog braka s princom Čarlsom, a s 35-godišnjim princem deli i prepoznatljivu narandžastu boju kose. Međutim, u jednom od intervjua, Džejms je negirao tvrdnje da je on Harijev otac objasnivši kako se u vezu s preminulom princezom upustio tek nakon Harijevog rođenja.

Espreso, Stori

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime