PUKOVNIKA LALOVIĆA POKUŠAĆE DA ISELE 11. PUT! Tu su vojna i civilna policija, bravar i izvršitelji! (FOTO)

0
Foto: Espreso

Ova porodica već duži vremenski period živi trpeći teror, a pukovnik Gojko rekao je još prošlog puta kada su pokušavali da ih isele da će iz njega da izađe samo mrtav

Izvršitelji su danas oko 09:30 časova u pratnji vojne policije nenajavljeno došli u Vespučijevu ulicu 24 na Bežanijskoj kosi kako bi prisilno iselili porodicu Lalović. I to 11. put.

10:59 h – Izvršitelji kreću gore prema stanu Lalovićevih u pratnji dvojice policajaca.

10:54h – Ispred ulaza u zgradu u Vespučijevoj 24 trenutno su desetoro civilnih policajaca i dvojica vojnih, četvoro službenika izvršiteljske kancelarije i dve socijalne radnice.

Naime, ova porodica već duži vremenski period živi trpeći teror, a pukovnik Gojko rekao je još prošlog puta kada su pokušavali da ih isele da će iz njega da izađe samo mrtav.

Podsećamo, pukovnik Gojko Lalović bio je zaposlen u Upravi za stambene poslove, kao zamenik predsednika Više stambene komisije, a zatim u trajanju od 12 meseci i zastupnik predsednika više stambene komisije. Radeći svoj posao po zakonu i u skladu sa propisima, nije mogao ni da nasluti šta ga čeka. Naredba o prestanku službe doneta je preko noći iako je ispunjavao sve uslove za radno mesto. Radno mesto nije ukinuto,a on nije proglašen viškom.

Sporni momenat bio je kada je pukovnik Lalović primetio samovolju ministra vojnog (tada P. Davinića), koji mimo Ustava, zakona, opštih akata i pravilnika o dodeli stanova vrši odabir stanova i izbor lica kojima će te stanove dodeliti bez redosleda – rang liste. (Slučaj naređenja da se dodeli stan po rešenju Up-1 br 474-6/05 27.7.2005. godine – stan službeni, trosoban, lice iz druge grupe, ne pripada mu ni ta kategorija stana, ni prvenstvo o izuzimanju molbe za dodelu stana, ali po naređenju ministra SVE je 27.7.2005. urađeno i stan dodeljen.)

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime