„PUN OKVIR METAKA, OVO JE SAMO POČETAK“ Evo šta se čuje u videu koji je, kako se sumnja, bio inspiracija za masakr u školi

0
Foto: Skrinšot Jutjub

Masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, kada je ubijeno devetoro ljudi, šokirao je Srbiju, a sumnja se da je dečaka (13) za krvavi pohod inspirisao video u kome se poziva na oružani obračun sa hejterima.

Kurir je došao u posed videa sa zastrašujućim porukama, a mladić koji ga je snimio je priveden, što je potvrđeno Kuriru iz izvora bliskih državnim institucijama.

U videu se objašnjava kako se obračunati sa „onima koji te ne vole“. Autor, između ostalog, govori da „u današnje vreme ima mnogo hejtera, a da su neki od njih čak i vaši prijatelji“, a zatim prikazuje pravi arsenal oružja i pripreme za masovnu pucnjavu.

– Nisam imao drugog izbora danas, nego da dođem u grad i da se rešim osobe koja mi je pretila životom. Pun okvir metaka, meni je samo jedan potreban. Druga opcija ne postoji, on ili ja. Ovo je samo početak – izgovara on, a potom puca.

Autor filma ima skoro milion pratilaca na TikToku, sa koga je video u međuvremenu skinut, a Kurir ima dokaze da je dečak (13), osumnjičen za masakr u školi, bio jedan od njih i sumnja se da ga je film inspirisao za zločin.

(Kurir.rs)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime