Radulović: NVO industrija u Srbiji dobija veliki novac za plaćanje ovih i ovakvih kampanja

0

Dosta je bilo – NVO industrija u Srbiji dobija veliki novac za plaćanje ovih i ovakvih kampanja za pridobijanje javnog mnjenja. Glavni finansijer građanske NVO industrije u Srbiji je Nemačka, što kroz svoje fondacije, što sa i preko Soroša, što preko EU parlamenta i EPP političke grupacije.

Još samo da su napisali: milion vas će pobeći iz Srbije, a milion „nekih“ će se naseliti. A KiM treba odmah pustiti da vas ne bi ugrozili „neki“ i stigli do Vranja.

Ovo je bilo „odgovor“ NVO aktivista građanista na pokretanje od strane DJB javne diskusije o projektu Nemačke i Vučića o iseljavanju milion naših ljudi i naseljavanju milion migranata u Srbiju.

Ovo je nvo organizovano verbalno nasilje i zbog toga ćemo tužiti. Nedopustivo je. Borite se protiv verbalnog nasilja u školama, na ulici, u porodici, a na tviteru vam je ok?

Ako pustimo da ovakve organizovane kampanje prođu pod parolom „hej neki se zezaju“, onda prihvatamo da DW kupovinom tviteraša može da nam truje javni prostor. Jer tviter i druge društvene mreže su to: javni prostor.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime