RENATO SPASAO NA DESETINE ŽIVOTA, A SAD NJEMU TREBA POMOĆ: Zarobljen na Kubi sa još 30 Srba, evo šta je poručio

0

Renato Grbić, jedan od najhumanijih Beograđana, koji je spasao na desetine davljenika koji su skakali u smrt sa Pančevačkog mosta, našao se sa još 30 zemljaka nalazi se na Kubi i moli za pomoć.

Naime, on je putem Instagrama uputio apel Vladi Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću da pomognu našim građanima.

– Apel Vladi Srbije i predsedniku da pomogne našim građanima koji su se zadesili ovde i koji vape za pomoć jer je i ovde već kritično a nemaju sredstava za dalje a ujedno nemaju gde da spavaju jer Kubanci ne žele da izdaju sobe. Siromašna zemlja gde se čekaju redovi za hranu i sve ostale potrepštine, a za kratko vreme ni toga neće biti. HOĆEMO U SVOJU ZEMLJU JER DRUGE NEMAMO – napisao je Grbić.

Inače, avioni Er-Srbije krenuli su po naše građane koji se nalaze u Francuskoj i Holandiji. Ovu informaciju objavila je Er-Srbija na svojoj Fejsbuk stranici. Autobusi su stigli i čekaju srpske državljane koji su se zatekli u zemljama Evrope i po koje je Vlada Srbije poslala poseban avion kako bi ih evakuisala.

Podsetimo, u Srbiji je do 8 časova 21. marta 2020. godine registrovano ukupno 149 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od poslednjeg izveštaja do 8 časova, 21. marta 2020. godine testirani su uzorci 38 osoba od kojih je 14 pozitivno i 24 negativno na novi korona virus.

U Srbiji je nažalost registrovan i jedan smrtni slučaj što govori koliko ovaj virus može biti fatalan.

Kurir

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime