RUSIJOM VLADAJU JEVREJI, PRAVI PUTIN JE MRTAV OD 2007. GODINE! Ovaj srpski pop zna i koji glumac ga menja

0
Foto: Printscreen

To je sistem koji donosi rezultate, i onda se to održava, veštački

Arhimandrit dr Nikodim Bogosavljević, doktor bogoslovskih nauka i arhimandrit, gostovao je u jednoj emisiji na ju-tjubu u kojoj je izneo neverovatne teorije vezane za mnoga aktuelna pitanja, ali najzanimljivije je bilo njegovo viđenje situacije u današnjoj Rusiji.

– Rusijom vladaju Jevreji. I dan danas. Kao i svuda u svetu, drže sve banke, cela administracija Kremlja, kao i u Beloj kući, su Jevreji. Pa i svi tajkuni, ovi oligarsi su Jevreji. Sve medije u Rusiji drže Jevreji. Svi iz industrije zabave, pevači, glumci, sve su Jevreji.

I vrhuška, računajući i Putina, koji, naravno, nije više živ – on je 2007. godine ozračen i umro je od sarkoma, ovo je već njegov treći dvojnik. Onaj je imao potpuno jevrejsku fizionomiju, a ovaj ima potpuno rusku facu. Zna se i ime i prezime tog čoveka; to je glumac Vladislav Galjkin, čija smrt je iscenirana 2010. godine.

Naravno, njegov grob je prazan. On od tada neprestano glumi pomoću te neke, ne znam kako se zove, lateks maske… To je sistem. Uopšte nije bitan Putin. To je sistem koji donosi rezultate, i onda se to održava, veštački. Ali to su sve marionete. Rusijom vladaju hasidi, habad-sekta judejska, a vladar Rusije je glavni rabin habatski Berel Lazar, koji je došao iz Amerike – ispričao je Bogosavljević.

(Espreso.rs)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime