Šapić galamio na vaterpoliste zato što nisu glasali za SNS: IZBRIŠITE MOJ BROJ!

0

Vaterpolisti Novog Beograda tokom vikenda su ostvarili najveći uspeh u istoriji, pošto su osvojili trofej regionalnog prvaka, međutim to očigledno nije zadovoljilo Aleksandra Šapića, prvog čoveka ovog kluba. On je na sastanku zamerio igračima, ali ne zbog partija u bazenu, već zato što nisu hteli da učestvuju u kampanji Srpske napredne stranke.

Bio je Šapić ljut na sastanku sa vaterpolistima Novog Beograda, a kako i ne bi kada je SNS doživeo poraz u „njegovoj opštini“, dok je zajedno sa Socijalističkom partijom Srbije uzeo manje od 50 odsto na beogradskim izborima.

Zbog toga je bes iskalio na igračima, kojima je zamerio što su se „krili tokom kampanje“.

– Šta se radujete trofeju, to je Radnički osvojio u Zagrebu sa slabijom ekipom – rekao je Šapić igračima, a onda i nastavio:

– Krijete se u kampanji, nećete da učestvujete a zovete me za tetke i strine. Ko hoće ispisnicu, može da je dobije. Sada će klub prema vama biti kao ogledalo – kako vi, tako će klub dva puta gore. Izbrišite moj broj i nemoj slučajno neko da me zove – rekao je Šapić vaterpolistima Novog Beograda, saznaje Direktno.rs od izvora bliskog klubu.

Nakon ovog govora ljuti Aleksandar Šapić je napustio sastanak zalupivši vratima…

Izvor: Direktno.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime