Saša Milovanović i Boki 13 – LJUBAVNICI I MEDIJSKI REKETAŠI!

0

Saša Milovanović je danas direktor Srpskog telegrafa, a nekadašnji urednik i direktor lista Kurir koji je reketirao i reketira mnoge Srpske biznismene i javne ličnosti.

On je začetnik MEDIJSKOG KRIMINALA u Srbiji i jedan od ljudi koji su obučavali Bojana Jovanovskog koji je nedavno uhapšen zbog mnogih malverzacija kao i reketiranja privrednika.

Saša Milovanović je u svakoj vlasti pa i danas. REKETIRAO JE I REKETIRA poznate ljude, a sve pod pretnjama da će im pustiti kompromitujuće slike iz privatnog života u javnost. To danas radi pod okriljem SNS jer je na redovnoj liniji sa određenim ljudima iz policije i tužilaštva. Mnogi ucenjeni pevači, političari, sportisti….plaćaju ogroman novac kako im ne bi u javnost izašle kompromitujuće slike ili tekstovi.

Sakrivajući se iza Aleksandra Vučića Saša Milovanović je stekao ogromno bogatstvo o kome ćemo pisati u nastavcima u razotkrivanju MEDIJSKE REKETAŠKE HOBOTNICE.

Što se tiče samog Saše Milovanovića, javna je tajna u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi sa Makedonskim medijskim reketašem Bojanom Jovanovskim ( Boki 13 ) koji je nedavno uhapšen, zato što je reketirao Makedonske biznismene.

Tim Rikošeta će izneti sva saznanja o reketiranju koje Saša Milovanović sprovodi na teritoriji Srbije, pozivajući se na Aleksandra Vučića, hvaleći se da sa njim deli novac i da mu je on partner u tim mutnim poslovima.

U narednim danima otkrivamo imena koga je sve ucenjivao za novac i od koga je koliko dobijao novca. Ko su direktori javnih ustanova i preduzeća, ko su pevači i sportisti a ko ministri koji su Milovanoviću i njegovoj švalerki kvazi novinarki Zorici Radulović plaćali ogtomne svote novca za ćutanje.

Na pravosudju Srbije je da pokrene istragu posle iznošenja naših saznanja i da Sašu Milovanovića privede pravdi i spasi mnoge porodice i ljudske živote.

Ricochet tim

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime