SAŠA POPOVIĆ JE NAJBOGATIJI PENZIONER U SRBIJI: Svakog meseca mu na račun leže ASTRONOMSKA CIFRA!

0

Saša Popović odskora je zvanično penzioner, ali i honorarac, i to naJverovatnije najplaćeniji u Srbiji!

Otkako je jednoj stranoj kompaniji prodao svoj udio u ,,Grandu”, bivši generalni direktor ove produkcije prima platu u iznosu od 200.000 evra godišnje, navodno je saznao izvor blizak Popoviću. Njegovo angažovanje u emisiji ,,Zvezde Granda”, čiji je zaštitini znak još od 2004. godine, košta po emisiji 5.000 eura. To znači da će Popović samo u ovom mjesecu, u kome će se prikazati pet emisija, prihodovati 25.000 eura, što bi u Srbiji poželeo svaki penzioner.

Saša se sada vodi kao specijalni savetnik zadužen za ,,Zvezde Granda”, u čije je snimanje detaljno uključen. On je i dalje maksimalno posvećen osmišljavanju koncepta emisije, kandidatima, organizaciji svega u vezi sa produkcijom, te žiriju, njegovom sastavu, i balansiranju među članovima. Ovaj dil na koji je Popović pristao odnosi se zapravo na devet meseci njegovog honorarnog rada u ,,Zvezdama Granda”, kada se emisija premijerno emituje, dok su jul, avgust i septembar rezervisani za odmor.

Novac koji Popović zarađuje ne treba da čudi ako se zna da su ,,Zvezde Granda” već godinama najgledanija zabavno-muzička emisija i da produkcija i televizija prihoduju znatnu sumu od reklama. Kao generalni direktor ,,Grand produkcije” zarađivao je znatno više nego sada, ali rešio je da ipak uspori tempo, pa od početka ove godine više nije na toj funkciji

– Sve što se tiče poslovnih poduhvata Saše Popovića i ,,Grand produkcije” može samo da se komentariše, ali ne i ono što se tiče njegovih privatnih stvari – navodno je glasio kratak odgovor PR službe.

Espreso, Srbija Danas

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime