ŠEŠELJ BEZ DLAKE NA JEZIKU Evo šta je Vuk Jeremić rekao američkom ambasadoru o Kosovu i Metohiji (VIDEO)

0

Aleksandar Šešelj, potpredsednik Srpske radikalne stranke izjavio je da su političari koji su vodili Srbiju od 2000. do 2012. godine bili potpuno podređeni intersu SAD i drugih zapanih sila.

– Čitao sam dosta Vikiliksovih depeša. Vuk Jeremić je jednom rekao američkom ambasadoru Kameronu Manteru kako Srbima treba šećerni omotač za gorku pilulu koja je navodno Kosovo kako bi to lakše progutali, odnosno kako bi se lakše odrekli Kosova – kaže Šešelj TV Pink.

Kako je dodao, jednom je bila tribina na Fakultetu političkih nauka o NATO bombardovanju gde je Vuk Jeremić oštrije govorio, a istog dana je išao u američku ambasadu da se izvinjava zbog toga.

– Od 2000. godine je to slučaj u Srbiji. Imali smo na vlasti jednu političku elitu koja je u potpunosti bila podređena tuđem interesu, odnosno interesu SAD i drugih zapadnih sila. Borko Stefanović je tražio da se proglašenje nezavisnosti tzv. Kosova odloži posle predsedničkih izbora. Jasno je kakvi su to ljudi bili, koliko im nisu bili važni srpski interesi – istakao je Šešelj za „Novo vikend jutro“ na TV Pink.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime