ŠEŠELJ IZNEO SVE NA STO, SAD JE SVE JASNO Izdajnik srpskog roda dobio milione od Šiptara, muslimana i Mila Đukanovića!

0

– Šta me briga gde će on biti, izdajnik srpskog naroda, ide da se solidariše sa srpskim neprijateljima, i svim ostalim srpskim izdajnicima

Nenad Čanak stigao je na Cetinje, a bura povodom njegovog odlaska u Crnu Goru ne prestaje.
Vojislav Šešelj komentarisao je to što Čanak ide kod crnogorskih ustaša na Cetinje da napada Joanikija.

– Ko god je izdajnik proglašavaju ga gospodinom, gospodin zato što je dobio milione od Šiptara, muslimana i Mila Đukanovića.

– Šta me briga gde će on biti, izdajnik srpskog naroda, ide da se solidariše sa srpskim neprijateljima, i svim ostalim srpskim izdajnicima. Nama su najgori srpski izdajnici crnogorske ustaše, to su ovi Montenegrini.

Na pitanje voditeljke Jutarnjeg programa na Hepi televiziji, da li će Nenad Čanak biti jedini Srbin koji će ući na Cetinje, Šešelj je dodao:
– Kakav je on Srbin? Srpski izdajnik ne može da bude Srbin, prestaje da bude Srbin prvom izdajom. Šta me briga gde će on biti – poručio je Šešelj.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg gostovanja, Nenad Čanak je prozvao Vojislava Šešelja rekavši da je „on Srbin i da mu za to nije bila potrebna potvrda SANU kao što je bila potrebna Šešelju“ i takođe dodao da su „posrbice“ (misleći na Šešelja) najgore, jer moraju mnogo više da se trude da bi dokazali da su Srbi, a da pravi Srbi nemaju potrebu da se dokazuju.

Šešelj je na ovu provokaciju odmah uzvratio, pa poručio lideru LSV da izdajnici srpskog roda, nikada ne mogu biti Srbi.

Alo.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime