Šešelj saopštio sjajne vesti

0

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da očekuje da se Srbija politički stabilizuje u 2022. godini.

Brnabić: Da nije Vučića i Malog sve bi propalo! Beograd postoji zahvaljujući njima

Lider radikala rekao nam je da očekuje i da novi sastav Narodne skupštine odgovara volji naroda i strukturi stanovništva.

UJEDINJENE NACIJE BESNE ZBOG POTEZA PRIŠTINE Vaš postupak je nezakonit i neprimenljiv!

– Očekujem da se Srpska radikalna stranka sa jakom poslaničkom grupom vrati u Narodnu skupštinu, očekujem da će Srbija ekonomski napredovati, da će biti još uspešnija borba protiv kriminala – izjavio je Šešelj za alo.rs.
Predsednik SRS se nada i nastavku razvijanja prijateljskih odnosa sa Rusijom, Kinom i drugim zemljama sa kojima smo i do sada bili prijatelji.

– Mislim i da će se standard stanovništva vidno poboljšati i da ćemo krupnim koracima iću napred – izjavio nam je lider radikala.

Šešelj kaže da radikali nisu dobili garancije da na izborima neće biti stranaka i koalicija koje ne mogu same da skupe potpise.

– Mi ćemo alarmirati javnost čim budemo imali pouzdana saznanja da neko za nekog skuplja potpise – izjavio je predsednik SRS.

Nova godina

Novu godinu Šešelj nije čekao.

– Ja zaspim negde pre 22 časa. Ja sam stariji čovek i nekad me probudi pucnjava oko ponoći, a nekada me ni to ne probudi – rekao nam je lider radikala.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime