SEVERINI SE ZABRANjUJE ULAZAK U SRBIJU!? Izjavila da su Srbi počinili genocid u Srebrenici

0

Hrvatska pevačica Severina Vučković optužila je Srbe za nepostojeći genocid u Srebrenici!

Ona je poručila da joj ne pada na pamet da bilo šta radi sa ljudima koji ne priznaju genocid“!?!

Vučkovićeva, koja u Srbiji zarađuje silne pare, tako se javno pridružila hejterima koji pokušavaju da optuže čitav srpski narod i žigošu ga kao zločinački i genocidan! I sve to možda i ne bi bilo toliko strašno da Severina dobar deo svoje karijere nije izgradila u Beogradu i Srbiji, gde i dan-danas redovno nastupa i pravi veoma posećene koncerte.

Pozivamo nadležne državne organe da u najkraćem roku Severini Vučković zabrane ulazak u Srbiju iz istih razloga iz kojih su na „crnu listu“ stavljeni i finalista „Zvezda Granda“ Sadik Hasanović, bosanski reperi Džala i Buba, crnogorska pevačica Jadranka Barjaktarović…

Da Severina bolesno mrzi Srbe, saznali smo pošto je raskinula saradnju sa TV Una iz Banjaluke, čiji je suvlasnik Igor Dodik, sin srpskog člana predsedništva BiH Milorada Dodika.

– Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid – rekla je Severina za hrvatski „Večernji list“ i dodala da je bila zainteresovana da na pomenutoj televiziji pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je njen suvlasnik:

– Sa TV Unom sam dugo pregovarala. Imali smo vrlo prijatne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli i sa okupljanjem ekipe. Međutim, odustala sam kada sam saznala da je reč o Dodikovoj televiziji – rekla je Severina.

I dok se pevačica juče nije dodatno oglašavala ovim povodom, folk pevač Miloš Bojanić kaže da je zgrožen njenom izjavom i da Severinu ne treba pustiti ni da kroči u Srbiju.

– Država treba odmah da reaguje i da joj zabrani ulazak u zemlju. Mi smo dostojanstveni i sve praštamo, ali ne smemo baš da dozvolimo da razni pljuju po nama. Pa ta žena je bila u braku sa dva Srbina, a sa jednim ima i dete!? Ne znam šta joj bi da tako nešto izjavi – poručuje Bojanić.

Da Severina ne podnosi Srbe i Srbiju, gde peva i zarađuje veliki novac, govori i njen nedavni sramni napad na poglavara SPC, patrijarha Porfirija. Njega je na prostački način optužila da sarađuje sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

„A tu je i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, slavni Porfirije Milanov, koji mi nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim. Neka se on bolje pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu“, napisala je Vučkovićeva na internetu, besna što je, kako kaže, Porfirije dopustio da se njen sin Aleksandar krsti u pravoslavoj crkvi bez njene saglasnosti.

INTERMAGAZIN

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime