„SIGURNO JE ZNAO SVA PITANJA, ALI JE GREŠIO JER…“ Mladići koji su odbranili MILION u Poteri progovorili o Tragaču

0
foto: Printscreen/RTS

Jovan, Luka i Filip o tome kako su uspeli da odbrane 1.160.000 dinara od tragača Milana Bukvića

Tri takmičara su u „Poteri“ uspeli da osvoje 1.160.000 dinara. Nije ih omeo ni sjajni tragač Milan Bukvić, kojeg su pet puta vraćali u finalnoj igri.

– Za srednju sumu sam se odlučio jer sam grešio neke stvari koje znam u pola noći. Najviše pratim sport, filmove, ali zanima me istorija i geografija – kaže Jovan Milošević, koji je osvojio 60.000 dinara, dodajući da je bilo zadovoljstvo učestvovati u Poteri.

Do poslednje igre, ipak nisu svi stigli, jer Ankica Agić, iako je pokazala zavidno znanje u prvoj igri, nije uspela da odbrani osvojenu sumu.

Pre početka kviza su se svi načelno dogovorili da idu na srednje sume, ali nakon ispadanje Ankice, Filip Kovačević i Luka Boroš su odlučili da pucaju visoko. Filip je, osim 500.000 dinara, imao još jedan motiv za pobedu.

– Bilo je dodatno zanimljivo jer sam bivši kolega sa fakulteta tragača Milana Bukvića. Iako se nismo dobro poznavali tokom studiranja, lepo smo se ispričali tokom snimanja – kaže Filip.

Diplomirani politikolog je i pasionirani učesnik kvizova, često učestvuje u pab-kvizovima, bio je i u Slagalici. „Ostaje još kviz Stigni me, ako znaš“, dodaje on.

Osim što je u zajedničku kasu doneo 600.000 dinara, treći finalista Luka Boroš je i najmlađi i još studira menadžment na FON-u. Luka je bio veoma aktivan sportista, deset godina je trenirao džudo i osvojio brojne medalje, a pored toga i osam godina fudbal.

Ističe i da nije mislio da će im 16 koraka u poslednjoj igri biti dovoljno da pobegnu, ali ih je poslužila sreća, a i vratili su tragača čak pet puta.

– Sigurno je znao svih tih pet pitanja, samo je grešio jer je žurio da nas stigne – naveo je Jovan.

(Espreso / RTS / Prenela: J.N.)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime