SKANDAL UŽIVO U PROGRAMU! Janjuš saopštio ŠOK INFORMACIJE o Aneli Ahmić, ona prebledela kada je saznala da je VIDEO SVE!

0
Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš otkrio je takmičarima šok informaciju o Aneli Ahmić.

Marko Janjušević Janjuš rešio je da objasni Aneli Ahmić zašto ga je razočarala, ali ga je ona svojim odgovorom izbacila iz takta. U jednom trenutku saopštio je svim takmičarima ono što je zaboravio da otkrije prilikom povratka na imanje u Šimanovcima.

– Pi*ko jedna glupa si ku*ac, jel si sad srećna? – upitala je Milena.

– M’rš – rekala je Aneli.

– Koliko si ljigava – rekla je Milena.

– Ja Milenu mnogo volim, jedino što je ona rekla je da je osetila više da je Maja bila tužnija. Ona nijednog trenutka nije radila loše stvari, ako je ona pričala to za Maju, ona treba da dođe i kaže Milena ti lepo nisi osetila mene, ali da ti skačeš na svaku to nije normalno – rekao je Janjuš.

– Jako bitnu stvar sam zaboravio gde je ona rekla videćete vi za odnos sa Majom. Ja niti ću biti sa Majom niti ona sa mnom, ja kada sam izlazio iz rijalitija mene je bivša žena saćekala, posle svih sra*a koje sam napravio. To je u tim trenutcima ljudski, ako sam je zagrlio to je normalno u tim situacijama. To ne mora da znači da ćemo mi biti u vezi, ljudski sam osetio – rekao je Janjuš.

– Ja imam pravo da mislim jer ja njega volim, šokantno mi je da je prepoznao u Maji, a u meni ne – rekla je Aneli.

– U tebi sam osetio razočaranje napolju, došao sam raočaran. A posle toga si me dodatno razočarala – rekao je Janjuš.

– Čime tačno? – upitala je Aneli.

– Čime tačno? Sada bih te napu*io. Prvu situaciju nisi trebala da me slažeš , trrebala si da kažeš pričaćemo, a ne da me slažeš – odbrusi je Janjušević.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime