SKANDALOZNO: ČEDOMIR STOJKOVIĆ PODREĐUJE NACIONALNE INTERESE SVOJIM LIČNIM PERVERZIJAMA!

0

Propali advokat iz Valjeva Čedomir Stojković (agent BIA), poznatiji kao Čeda Podmornica, je u najnovijim izlivima ludila na mozak, na društvenim mrežama histerično počeo da kritikuje nezaustavljivo jačanje i širenje BRIKS-a, nemušto pokušavajući to da obrazloži svojim navodnim geopolitičkim i ideološkim uverenjima.

Međutim, njegovi najbliži prijatelji komentarišu kako su stvarni motivi Čede Podmornice za to potpuno drugačiji i mnogo trivijalniji, odnosno da je njegov gnev izazvala okolnost da osnivači BRIKS u ovaj savez nisu pozvali Somaliju.

Drugim rečima, Podmornica na ovaj način iskaljuje bes zbog toga što je BRIKS, prema njegovom mišljenju, odlučio da diskriminiše državu i narod prema kome on gaji posebne afinitete, a naročito prema njegovim mlađim muškim pripadnicima, organizovanim u formaciju koju Čeda Podmornica voli da zove „somalijski četvoropreg“.

U svojoj strastvenoj zaslepljenosti, Čeda Podmornica previđa veoma važnu činjenicu, da je upravo Ruska Federacija, koju on bezmerno mrzi, a koja je jedan od stubova BRIKS-a, nedavno pokrenula proces poklanjanja žita brojnim afričkim državama, među kojima je i Somalija, što je u stvari primer potpunog poklapanja njegovih ličnih i ruskih geostrateških interesa.

Naime, Čeda Podmornica još uvek ne uviđa da je rusko spašavanje Somalije od gladi u direktnoj vezi i sa podmirivanjem njegovih apetita, iako istini za volju oni nemaju nikakve veze sa žitaricama, ali svakako imaju veze sa kombinacijom koju Podmornica najviše voli, a to su istovremeno siti i nezasiti Somalijci.

Nacionalist

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime