SNIMAO ŽENE U TRŽNOM CENTRU ISPOD SUKNJE! Policija uhapsila manijaka iz Resnika, ovako je obmanjivao devojke po radnjama

0
Foto: Screenshot Youtube

U Rakovici je uhapšen muškarac (32) iz Resnika koji je osumnjičen da je u jednom tržnom centru mobilnim telefonom snimao intimne delove tela ženama.

U Rakovici je uhapšen muškarac (32) iz Resnika zbog sumnje da je snimao intimne delove tela ženama u tržnom centru. Protiv njega je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje u redovnom postupku.

Prema saznanjima „Blica“, on je šetao po jednoj prodavnici, a onda se približio ženi koja je bila na kasi u tom trenutku. Telefon je spustio na pod i slikao ju je ispod suknje.

Kada ga je žena primetila, on se pravio da traži nešto po podu i da razgleda po prodavnici. Na društvenim mrežama pojavio se bio i snimak ovog incidenta.

„Zdravo, pojavio se manijak koji prati žene i slika im ispod suknji. Da li možete da objavite ovaj snimak iz Resnika? Čovek sa snimka ide po radnji i slika ženama ispod suknje. Ko živi u Resniku, pogotovo žene, pazite se!“, stoji u objavi na društvenim mrežama.

Video na: https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1763268/Uhapsen-muskarac-koji-je-snimao-intimne-delove-tela-zenama.html

Izvor: MONDO/Blic

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime