ŠOK! NEMA VIŠE PARIZERA

0
Foto: 021.rs

Cene 20 artikala snižene su od danas u marketu velikog trgovinskog lanca u Bujanovcu, ali pilećeg parizera trenutno nema na stanju.

„Pileći parizer nismo našli, jer ga trenutno nema na stanju, ali se očekuje da ubrzo bude deo ponude“, navodi portal Bujanovačke.rs.

Kasirke, koje od jutros uslužuju Bujanovčane u ovom marketu, kazale su da nisu primetile razliku u navikama potošača i da, bar za sada, nema povećanje kupovine sniženih proizvoda.

Kupci koje su novinari zatekli u trgovini kazali su za Bujanovačke da im pojeftinjenje ne znači ništa i da je to samo „mazanje oči narodu pred izbore“.

„Koliko znam, popust će važiti samo do kraja godine, jer će valjda izbori do tada biti. Ne jedu ljudi svaki dan parizer, pa da uštede mnogo para. Postoje mnogi drugi proizvodi koji su bitniji za ljude, a koji su preskupi“, kazali su oni.

Nakon pregovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra trgovine Tomislava Momirovića s predstavnicima velikih trgovinskih lanaca, pojeftineli su mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, sok od jabuke od dva litra, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečije pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova i deterdžent za pranje veša.

Predsednik Srbije najavio je za narednu nedelju pojeftinjenje još desetak artikala.

Izvor: 021,rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime