Šok objava Šešelja: Pozdrav od pe*era

0
Vojislav i Aleksandar Šešelj, Foto: Alo!/Marko Đoković

Zamenik predsednika Srpske radikalne Aleksandar Šešelj objavio je na Tviteru da su razbijene prostorije te partije u Kruševcu.

Uz to, Šešelj je objavio i fotografiju grafita „Pozdrav od pedera“ koja upućuje na to da iza vandalskog napada na prostorije SRS stoje pripadnici LGBT pokreta.

– Sinoć su razbijena stakla na prostorijama Gradskog odbora SRS u Kruševcu sa porukom „Pozdrav od pedera“. Ko sad širi mržnju i progon? Šta kaže dežurni branilac ljudskih prava i sloboda @AntonMilan na ovaj fašizam i netoleranciju? – napisao je Šešelj.

Ubrzo je stigao i odgovor Antonijevića.

– Sve ste pobrkali, umesto dežurnog branioca, vama treba dežurni tužilac, da se vidi ko to radi. Verujte mi, retko koji gej baca cigle na izloge, ali ko zna, u svakom žitu ima kukolja. Eto, prošao vam je još jedan dan u politici, idemo dalje i javite kada vam država pronadje krivce – naveo je Antonijević.

Sve se završilo novom porukom Šešelja.

– Gospodine Antonijeviću, ja sam mislio da ćete vi, u skladu sa vašom demokratičnošću i evropskim pogledima na svet, smoći snage da osudite ovaj vandalizam. Ali eto prošao je još jedan dan, niste nas još zabranili i nisu počeli da nas gađaju ciglama u glavu. Dobro je! – zaključio je Šešelj.

АЛО

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime