ŠOK SASLUŠANJE DOKTORA IZ SREMSKE MITROVICE Kratko u tužilaštvu, određen pritvor – izvor otkrio detalje

0
Foto: Printscreen/Facebook

Dana 20. januara 2024. Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici priveden je M.M., lekar specijalista ginekologije i akušerstva u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

On je priveden zbog krivičnog dela Teško delo protiv zdravlja ljudi, jer postoje osnovi sumnje da je izvršio ovo krivično delo dana 12. januara 2024. godine u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Kako nezvanično saznaje „Blic“, lekar specijalista nije priznao delo za koje se optužuje, dok je saslušanje trajalo kratko. Rekao je da je radio u skladu sa procedurama, dok izvor „Blica“ navodi da je delovao neuverljivo.

– Bio je uzrujan, uznemiren zbog svega, ali nije delovalo uverljivo to što je govorio – kaže izvor „Blica“.

Osumnjičeni je saslušan, nakon čega je mu je sud, po predlogu tužilaštva, odredio pritvor — zbog opasnosti od ometanja postupka uticajem na svedoke, opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici nastavlja istragu u ovom predmetu, a javnost se obaveštavati o svim radnjama koje preduzme, piše Blic.

Doktor sam otišao u policiju, tražio zaštitu

Doktor M.M. koga je Marica Mihajlović (26) optužila da je od njega pretrpela akušersko nasilje u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, otišao sam u policiju.

Podsećamo, on, pored Opšte bolnice u Sremskom Mitrovici, radi i u privatnoj ginekološkoj ordinaciji u Rumi, kao i u jednoj ordinaciji u Novom Sadu.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime