SRAMOTA DOVEKA! Albanska pevačica opevala zločince OVK! CRNA JAKUPI!

0

Albanska pevačica Ljeonora (Leonora) Jakupi iz Srbice objavila je pesmu posvećenu pripadnicima Oslobodilačke vojske Kosova.

Agencija Kosova Press javila je večeras da je Jakupi upravo objavila pesmu posvećenu „pripadnicima Oslobodilačke vojske Kosova koje optužuje Specijalni sud, a zatim peva o ratnoj čistoti i spremnosti za odbranu slobode“.

NE, ANĐELINA! Kako je legendarni Glogovac odbio svetsku filmsku divu

„Mi nikome ništa ne dugujemo, krvlju smo branili svaki pedalj, zakleli smo se otadžbinom, zajedno sa vama smo. Komandante, ovde smo, vi koji ste dali sve za otadžbinu, komandante, čist kao suza“, sa amblemom „UČK“ na kapi, reči su pesme koju peva poznata pevačica. Video spot objavljen je danas na Jutjub kanalu i preko drugih društvenih mreža, a KosovaPress, uz podatke o autorima pesme i objavljujući spot, navodi da je „odmah dobio blizu 5.500 lajkova“.

Vest je prenelo više kosovskih medija. Tako Telegrafi prenosi i reči Jakupi: „‘Komandant’ je moja premijerska pesma, koju prati sledeća premijera ‘Sloboda ima ime’. OVK sa vama smo“.

U Hagu je u toku sudski proces bivšem komandnom sastavu „OVK“, koji su osumnjičeni za ratne zločine – Hašimu Tačiju, Kadriju Veseljiju, Jakupu Krasnićiju i Redžepu Seljimiju. Optuženo je još nekoliko bivših pripadnika ove formacije.

Izvor: mediji

Autor: alexander

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime