SRBI, IZVINITE, OVO JE NAŠA VELIKA SRAMOTA! Australijski političar digao glas i poslao poruku Novaku /VIDEO/

0
Novak Đoković, Foto: Starsport©

Australijski političar Kreg Keli obratio se javnosti preko Jutjuba oko slučaja Novaka Đokovića.

NAJBOLJI KOŠARKAŠ U ISTORIJI AUSTRALIJE: Udri jače, Novače! (VIDEO)

Naime, parlamentarac iz Sidneja istakao je da nijedan medij koji kontroliše vlast nije želeo da prenese njegovu izjavu, pa je morao da se obrati na ovaj način.

Zatočeništvo Novaka u hotelu za imigrante podelilo je Australiju, koja se polako diže na noge zbog aktuelne situacije.

Keli se javno izvinio prvom reketu sveta za maltretiranje koje je doživeo po ulasku u državu Australiju.

– Izvinjavam se Novaku Đokoviću za postupanje prema njemu od strane Vlade države Viktorije i Vlade Australije. Pozivam ih: Izvinite se najboljem teniseru na svetu Novaku Đokoviću. Ovo što se desilo je sramota za našu zemlju i naciju. To je čista lokalna politika i krivica premijera države Viktorije Danijela Endrjuza i predsednika vlade Australije Skota Morisona, rekao je Keli i dodao:

– Obojica su odgovorni za ovu odvratnu sramotu koju su izazvali. Oni ne prate nauku, ne ispituju dokaze, već se samo igraju politike. Osramotili su našu naciju u međunarodnoj politici. Australijski političari ne govore istinu, odbijaju da kažu istinu! Izvinjavam se Novaku Đokoviću u ime Australijanaca i parlamenta Australije. Izvinjavam se srpskom narodu. Ovo je sramota! – rekao je Keli, opozicioni političar i javni zagovornik antivakserskih stavova.

Sve više prisustvujemo istupima javnih ličnosti u Australiji, naročito političara, koji koriste trenutnu situaciju oko Novaka Đokovića da javno izraze svoje stavove i prikupe poneki politički poen, bilo da su u pitanju izjave protiv srpskog tenisera, ili kao u ovom slučaju, u njegovu odbranu.

Blic

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime