SRPSKA POLITIČARKA STRAŠNO PONIZILA STEFANA NEMANJU: Nazvala ga dementor, reč je o odvratnoj sablasti!

1
Foto: Printskrin Tviter

Dementor je u knjigama o Hariju Poteru opisan kao “jedno od najgroznijih stvorenja koje hoda Zemljom”

Nina Stojaković (25), visoka funkcionerka i članica Izvršnog odbora Pokreta slobodnih građana, teško je ponizila Stefana Nemanju, čiji spomenik je već postavljen na Savkom trgu, nazvavši ga “Dementorom” (lik iz knjiga o Hariju Poteru).

– 23 godine od objavljivanja prve Hari Poter knjige, Beograd napokon postavlja spomenik dementora kao omaž ovom remek delu. Hvala predsedniče! – napisala je ona na Tviteru.

Ako neko ne zna, Dementor je u knjigama o Hariju Poteru opisan kao “jedno od najgroznijih stvorenja koje hoda Zemljom”.

– Oni nastanjuju najtamnija, najprljavija mesta, uživaju u raspadu i očajanju, isušuju mir, nadu i sreću iz vazduha koji ih okružuje… Približite se preblizu Dementoru i svako dobro osećanje, svaka srećna uspomena će biti isisana iz vas. Ako može, Dementor će se hraniti vama dovoljno dugo da vas svede na nešto kao što je on – bezdušno i zlo – kaže o Dementoru jedan profesor magije iz knjige o Hariju Poteru.

Espreso

1 komentar

  1. Očigledno da je od lektire pročitala samo ” Hari Potera “, a ni njega nije razumela. Verovatno bi uz pomoć stručnih osoba ( profesori istorije i slično ) uspela za 10 – 15 godina da shvati ko je bio Stefan Nemanja !

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime