Srpski turisti masovno krenuli za Hrvatsku

0

QUO VADIS TURISTO IZ SRBIJE?!

Gledam, slušam, čitam i ne verujem…

Kolone srpskih turista zakrčile hrvatske puteve koji vode pored Jadovna i Jasenovca, idu Srbi na „njihovo lijepo“ more. Da ostave u NDH ono malo evra što su za godinu dana uštedeli odvajajući i bukvalno od usta.

Kolone srpskih turista zakrčile puteve u Albaniji koji vode pored onih stena i brda odakle su Arnauti pre samo sto godina ubijali njihove pradedove iz zasede, mučki, noću, dok su odstupali ka večnoj Plavoj grobnici. Da ostave potomcima ubica svojih pradedova bakšiš, da ih počaste, da se vidi kako su Srbi fin narod koji lako prašta i još lakše zaboravlja, kao kokoš.

Kolone srpskih turista zakrčile puteve u „sestrinskoj pravoslavnoj“ a izdajničkoj državi koja se zove Grčka, u otvoreno neprijateljskoj državi Crnoj Gori, u državi koja je 380 godina uzimala danak u krvi i u parama od Srbije, u Turskoj… samo su se „putevi u Srbiji uželjeli turista iz Srbije, al’ turista iz Srbije biti neće“, rekli bi naši preci uz gusle…

Ima turista u Srbiji, nije da nema, ali najviše je onih iz inostranstva, koji izuzetno cene srpske planine i naročito banje koje su izgrađene uglavnom tzv. samodoprinosima i prinudnim ulaganjem srpskih radnika i srpskih seljaka tako što im je komunistička država Srbija decenijama odbijala novac od plata za izgradnju hotela u banjama i na planinama Srbije, a koji su sada gotovo svi privatizovani i u kandžama tajkuna.

Najmanje u Srbiji ima turista iz Srbije, a i ovo malo njih što letuje u svojoj prelepoj otadžbini to radi samo zato što je džabe, dao im predsednik Vučić one besplatne vaučere, iz krajnje najbolje i sasvim patriotske namere…

https://www.facebook.com/Srbijanski/posts/pfbid02U5yMVnjJb3CErgPyHdjVqwtPFvu737QZqZ3yQPXwBphTyxMJXpw83foQL1cnG4pnl

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime