Svedočenje majke ubijenog Đokića baca NOVO svetlo na zločin: Kobne večeri primetila nešto SUMNJIVO

0

Ovo saznanje zainteresovalo je i samu tužiteljku

O tome šta se sve dešavalo neposredno pre nego što je nestala tročlana porodica Đokić u noći između 26. i 27. septembra, gotovo da je sve poznato.

Utvrđeno je do detalja šta je sve radio prvoosumnjičeni Goran Đokić pre nego što je, kako se veruje, likvidirao svoje troje rođaka, ali jedna stvar mogla bi da baci potpuno novo svetlo na ubistvo koje je potreslo čitavu Srbiju.

Majka ubijenog Gorana Đokića, Stojanka, davala je izjavu u četvrtak pred Tužilaštvom u Nišu i, prema saznanjima Objektiva, ponovila je da je videla misteriozni crni automobil isped njihove porodične kuće u noći kad se odigrao surovi zločin.

– Stojanka je na saslušanju iznela nove detalje, koji su zapanjili sve. Ispričala je da je kobne večeri, kad je sa sinom, snahom i unukom sedela u dvorištu, ispred njihove kapije primetila parkirani crni automobil koji do tada nije primećivala – navodi izvor našeg lista.

Kako je Stojanka opisala, nije uobičajeno da neko parkira automobil ispred njihove kuće.

– Baka je ispričala tužiocu da je njihova ulica uska, pa ljudi retko kad ostavljaju automobile ispred kapija. Isprva, kako je navela, nije posumnjala da je nešto čudno, pomislila je da su kod nekog komšije došli gosti. Nakon što su Đokići krenuli put Aleksinca, baka Šojka kaže da je primetila da je i taj automobil otišao – ističe naš sagovornik.

PITANJE TUŽITELJKE

Ovo saznanje zainteresovalo je i samu tužiteljku, pa je zahtevala detaljniji opis tog automobila.

– Iako je Stojanka ovo rekla i ranije u policiji, pa su sve komšije ispitivane o mogućim posetama u noći između 26. i 27. septembra, što su i negirali, tužilteljka je imala i dodatna pitanja. Baka Stojanka je, na pitanje da li reč o džipu ili manjem automobilu, pojasnila da su to kola, kako je rekla, srednje veličine – otkriva naš izvor.

Ono što dodatno otežava prepoznavanje misterioznog automobila, jeste manjak ulične rasvete.

– Danima pre nestanka porodice Đokić, a i nedeljama nakon što su Đokići sahranjeni u Moravcu, nema ulične rasvete. To je i dodatno otežalo baka Stojanki da detaljnije zapamti pomenuti automobil. Ispituje se ko je mogao da bude u tom vozilu. Ima ideja da su u njemu zapravo bili pomagači Gorana Džonića koji su motrili na Đokiće i javili bivšem vatrogascu da su oni krenuli ka Aleksincu – prepričava izvor Objektiva.

Podsetimo, osim Gorana Džonića, u pritvoru su i braća Milošević, kao i Goranovi sinovi Stefan i Milan.

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

Izvor: Objektiv.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime