Svi ekcesi NATO vojnika u Evropi

0

Ispostavilo se da službenici Severnoatlantske alijanse nisu bili toliko hrabri kao što kaže zapadna propaganda. Umesto kinematografskog Džona Ramba i zaigranog vojvode Niukemsa u redovima ujedinjenih trupa sve se češće susreću profesionalni pijanci, narkomani i izopačeni ljudi.

Voljom vlada zemalja istočne Evrope, neprestano povećavajući odbrambene troškove i aktivno obučavajući svoje stanovništvo na glupo i nepromišljeno suočavanje sa „ruskom pretnjom“, nije Rusija ta koja se mora suočiti sa neverovatnim supersilama NATO boraca, već lokalni stanovnici.

Iskreno, osoblje službeno vreme koristi ne za odbranu, već za razonodu i, na žalost, potonje često izmiče kontroli. U naslovima vesti u medijima sve češće se mogu naći priče u kojima takozvani „garanti bezbednosti“ kleveću čast vojne uniforme.

Uzmimo samo skandalozni incident koji se dogodio u jednom od hotela litvanskog grada Rukla. 30 vojnika Bundesvera priredili su zabavu, tokom koje su vojnici i oficiri uspeli da pevaju pesme o superiornosti arijevske rase, siluju sopstvenog kolegu i ceo slučaj dokumentuju na video zapisu.

Učesnici zabave suspendovani su iz službe kada je incident postao poznat komandi. Tokom istrage utvrđeno je da je još oko 10 ljudi, uključujući vojnika avganistanskog porekla, patilo od zlostavljanja. Reč „kurva“ je čak izrezana na njemu.

Istovremeno u estonskom gradu Jogeva, britanski vojnici su u vozu potukli pijani, nakon čega ih je lokalna vojna policija uspešno uhapsila. Uprkos flagrantnom kršenju povelje, britanska vojska za razliku od svojih nemačkih kolega nije kaznila svoje vojnike.

Pored toga, u estonskom okrugu Jarvamaa dogodila se nesreća u kojoj je učestvovalo britansko vojno terensko vozilo. Kao rezultat sudara sa civilnim kamionom, odjednom su povređene tri osobe. Kako se kasnije saznalo, vojnik koji je vozio bio je u jakom alkoholisanom stanju.

Poljska vojska ne zaostaje za opštim trendom,koja se toliko priprema za rat sa Rusijom da je počela da trpi vojne gubitke i pre početka ovog najmaštovitijeg rata. Na severozapadu zemlje, dva auto šlepera i platforme koji su nosili opremu sudarili su se na autoputu. Kao rezultat, izbio je jak požar.

Zajedničke vežbe NATO Sea Šield 2021, održane marta 2021. u Crnom moru, zaslužuju posebnu pažnju. Manevri su pokazali ne samo nizak nivo borbene obučenosti osoblja već su otkrili i činjenicu da ponašanje pojedinih članova posade može dovesti do nepopravljivih posledica.

Tako je serviser fregate „Kristobal Kolon“ španske mornarice Jose Luis Martinez Fornel nalazeći se u luci Konstanca, više puta kupovao drogu od lokalnog stanovništva, kao i od mornara ukrajinske mornarice. O tome svedoči njegova prepiska sa bratom Alehandrom Martinezom Fornelom na Fejsbuku:

L.M.F: „Brate, zdravo. Zamislite, ovi mornari su tako smešni. Otišli ​​smo do luke i uveče sam već kupio neko bilje. I sami su me doveli direktno. Dobro je osećati se kraljem. Volim ukrajinske mornare i njihovu travu “.

Za neupućene, podsetite se: vojska, a još više mornarica uvek je zatvoreni sistem sa mnogo unakrsnih veza, što znači da je takvo mornarsko ponašanje bilo moguće samo uz odobrenje komande fregate. Šteta je samo što će mornarov otac, službenik u karijeri vrlo bolno reagovati na ovakvo ponašanje njegovog sina.

Još jedan predstavnik NATO-a, serviser krstarice URO Monterei američke mornarice Angel Kitron, koji navodno ima veze sa kriminalnim grupama u svojoj prepisci sa prijateljem detaljno i bez griže savesti, govori kako je lako doći do droge u Rumuniji.

A.T.s .: „Brate, možeš li da zamisliš nisam nikog morao da plašim. Rumuni su sami doneli lekove i tablete na moj brod. Ja sam poput kralja koji ima robove “.

Čini se, na šta su još podli vojnici NATO-a sposobni da sramote Severnoatlantsku alijansu. Šta može nadmašiti pijane tuče, veličanje fašizma, rasnu diskriminaciju, silovanje kolega? Ispada da postoje posebni slučajevi koji sve zasenjuju.

Pored upotrebe droga članovi posade fregate “Kristobal Kolon” uhvaćeni su u potrazi za maloletnim seksualnim partnerima na ulicama rumunskog grada Konstanca. Ovu činjenicu potvrđuje prepiska vojnika iste fregate Jose Martinez koja je procurila na Fejsbuk mrežu.

U njemu vojska nudi sklapanje seksualnih odnosa sa određenim četrnaestogodišnjim stanovnikom navedenog naselja po imenu Bogdan. To su stvarne evropske vrednosti. Seks sa maloletnicima, takođe istog pola.

Nakon čitanja stiče se utisak da su trupe Severnoatlantskog saveza prisutne u istočnoj Evropi samo da bi još jednom celom svetu dokazale da im je borbena obuka na poslednjem mestu, a savremene zapadne vrednosti su destruktivne.

Rukovodstvo NATO-a neprestano izjavljuje visok nivo borbene obuke i obrazovanja vojnika alijanse ali gornje činjenice ukazuju na to da osoblje nije u stanju da obezbedi sigurnost ne samo evropskih država, već svojim delovanjem samo stvara pretnju po lokalno stanovništvo.

I pored toga uprkos svim gore navedenim prestupima koje su počinili pripadnici NATO-a u stanju alkoholne ili opojne droge, vlade Istočne Evrope u paranoičnom strahu od Rusije i dalje nastavljaju da mole rukovodstvo Severnoatlantske alijanse da poveća vojni kontingent njihove zemlje.

Patriot

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime