“Svi su imali nešto u životu, a ja samo hranu kojom sam se tešio”: Nije mogao da USTANE IZ KREVETA od debljine, a sada ima 61 godinu i POSTAO JE MANEKEN

0

Bio sam strašno depresivan, a jedina uteha bila mi je masna, teška i kalorična hrana. Danas ne mogu da se odbranim od žena, kaže ovaj muškarac.

Dineš Mohan (61) iz Indije kaže da mu je jedini izlaz iz depresije sa kojom se dugo borio bila hrana. Pokušavajući da se hranom izbori sa osećanjima, došao je do brojke od 127 kilograma i više nije mogao da se pomeri iz kreveta.

Takvo stanje trajalo je dugo, sve do 2014. godine kada je rešio da nešto mora da preduzme. Iako je bio morbidno gojazan i u ozbiljnim godinama, nije odustajao od svog cilja.

Tako je već za osam meseci, uz redovno vežbanje i pravilnu ishranu, bukvalno prepolovio svoju težinu. Danas, sa 61. godinom izgleda bolje nego ikad, i zahvaljujući novoj formi postao je model i glumac.

– Ja sam 2004. godine otišao u dobrovoljnu penziju kako bih se fokusirao na svoj život, ali sam samo pao u depresiju. Pokušao sam da se izbavim selidbom kod sestre i njenog muža, ali to mi je dodatno pogoršalo stanje. Gledao sam kako svi oko mene uživaju u svom životu, a ja sa 44. godine nemam ništa. Tako sam razvio poremećaj u ishrani – kaže ovaj maneken.

Svakog dana je, kaže, predano vežbao – 40 minuta kardio i 20 minuta tegovi. Uz to, radio je svakodnevno i po 50 sklekova, a takođe je postao i vegetarijanac.

Kako su se kilogrami topili, kaže, tako su ljudi više počeli da obraćaju pažnje na njega. Do tada je, sa svojom kilažom, svima bio nevidljiv.

– Prvi projekat dobio sam 2016. godine i od tada sve ide nabolje – primećuje Dineš.

T.G.
blic

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime