TAMARA (15) IZAŠLA IZ KUĆE SA DRUGOM I NEMA JE VEĆ 3 DANA: Majka: DEČKO SE LAŽNO PREDSTAVIO

0
foto: Printscreen/facebook/Jeca Jelena

Majka nam je ispričala i da Tamari ovo nije prvi put da nestaje, ali da se to dešavalo uglavnom na par sati kao i da je bila dostupna na telefon.

Tamara Lecki (15) iz Temerina nestala je u sredu uveče oko 19 sati, potvrdila je majka Jelena za Espreso.

Nestanak tinejdžerke prijavljen je policiji, a majka je Tamaru poslednji put videla u porodičnoj kući u sredu uveče.

Kako nam je objasnila, Tamara je bila sa prijateljem kog je majka Jelena tada prvi put videla.

„Tog momka mi je predstavila kao drugara nakon čega je otišla da ga isprati na autobusku stanicu i više se nije vratila“, kazala je majka nestale Tamare.

Lažno se predstavio

„Ne znam ko je dečko uopšte, predstavio se kao David. Kada sam posle našla njegovu sliku, saznala sam da se ustvari zove Stefan“, kaže majka devojčice.

Majka u strahu

„Imam osećaj da joj se nešto desilo. Upala je u loše društvo kada je upisala školu u Novom Sadu, pa sam je ispisala i prebacila u Temerin. Navukli su je da puši i pije, mislim da je nastavila da se druži sa njima“, ispričala je neutešna žena.

Majka nam je ispričala i da Tamari ovo nije prvi put da nestaje, ali da se to dešavalo uglavnom na par sati kao i da je bila dostupna na telefon.

Tamara ima dugu plavu kosu i na sebi je imala teget duks sa zvezdicama, farmerke, kratke crvene čizmice i jaknu. Ukoliko primetite osobu koja odgovara opisu, odmah obavestite policiju!

Izvor: (Espreso/Dijana S.)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime