TATA NE DA NA SINA! Srđan ŽESTOKO ODBRUSIO Siniši Kovačeviću jer mu je PROZIVAO Novaka! ON JE JASTREB KOJI VREĐA LJUDE!

0
Novak Đoković, Foto: Starsport©

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, odgovorio je na prozivke koje je poznati scenarista Siniša Kovačević nedavno uputio srpskom teniseru.

Srđan je bio gost u emisiji “Sportlight”, autora Igora Miklje i tom prilikom je uputio žestok odgovor Kovačeviću, koji je kritikovao Novaka nakon je teniser podržao proteste u Americi.

Podsetimo, Novak se našao na udaru pošto je javno iznosio svoje mišljenje o protestima u Americi i tom prilikom podržao borce protiv rasizma.

Novaku je zamerio što se više bavi tuđim problemima nego našim.

“Bravo. I koale zaslužuju tvoju brigu, Amazon takođe, siromašni teniseri sa zaradom ispod sto hiljada dolara godišnje, gladni u Africi, bolesni od korone u Italiji” , naveo je Kovačević i doda da “kad uhvatiš malo vremena, baci pogled i na svoj narod. Znaš, diko naša, ovde je surova diktatura”, napisao je Kovačević.

“Bravo. I koale zaslužuju tvoju brigu, Amazon takođe, siromašni teniseri sa zaradom ispod sto hiljada dolara godišnje, gladni u Africi, bolesni od korone u Italiji” , naveo je Kovačević i doda da “kad uhvatiš malo vremena, baci pogled i na svoj narod. Znaš, diko naša, ovde je surova diktatura”.
Tata Srđan je stao u Novakovu zaštitu, pa je žestoko odbrusio Kovačeviću

“On je neki jastreb koji voli tako da vređa ljude i da ostane tako na njemu, da mu niko ne odgovori ni za šta. Ja bih mu samo preporučio da se bavi sobom i svojim poslom. Gospodin Siniša Kovačević je ogromno ime u svetu umetnosti, ali protivanje Novaka i pozivanje da se on priključi bilo kome je više nego ružno. Naša zemlja je Srbija, naša stranka je Srbija”, rekao je Srđan Đoković.

Kurir Sport

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime