Teror nad Novakom Đokovićem ogolio kvazimedicinski fašizam: Najbolji sportista sveta ogledni primer za sve

0
Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Tek što je prošla novogodišnja euforija, a baš uoči Badnjeg dana, novi svetski poredak, čija je glavna batina već dve godine kvazimedicinski fašizam, ogolio je svoje lice do kraja, nezapamćenim šikaniranjem najboljeg tenisera i sportiste na svetu. Novak Đoković je, bez ikakvog opravdanog razloga, završio u pritvoru u Melburnu, gde je tretiran kao kriminalac, navodno zbog neodgovarajuće dokumentacije za vizu, a zapravo, kao što svi znamo, jer se drznuo da se ne vakciniše, već je zatražio i dobio tzv. medicinsko izuzeće.

Ne ulazeći u Novakovu privatnost više od onoga što je sam izjavljivao, Pokret Živim za Srbiju podseća da je on još u proleće 2020. godine, dakle mnogo pre nego što je počela vakcinacija protiv kovida-19, javno rekao da je skeptičan prema vakcinama koje su tada bile najavljivane, i da ne namerava da se vakciniše.

I tokom prošle godine, koja je, slobodno možemo reći, bila godina vakcinalnog terora u većem delu sveta, u kome su nevakcinisani diskriminisani, proganjani, ekonomski i socijalno uništavani, otpuštani i zatvarani, Đoković je više puta rekao da želi da ima pravo na izbor da li će se ili neće vakcinisati, bez ikakvih uslovljavanja, što je upravo glavna stvar za koju se Pokret Živim za Srbiju bori od svog osnivanja, a njegov predsednik dr Jovana Stojković od početka svog javnog delovanja.

Čovek koji je osvojio devet titula na Australijan openu, koji je heroj tog turnira na koji je i sada pozvan, koji je čak donirao novac Australiji kada su je pogodili požari, doživeo je da bude tretiran kao najgori kriminalac – oduzet mu je telefon, zabranjen kontakt sa porodicom i članovima tima, završio je u ekstradicionom pritvoru pod nadzorom čuvara!

Takav tretman prema čoveku koji ne samo u karijeri, nego ni u životu nema nijednu mrlju, za koga svi znaju ko je i kakav je, ne može biti maskiran nekakvim birokratskim preprekama, što je jasno i njegovom ocu Srđanu Đokoviću, koji je javno rekao da mu je sin zarobljen kao kriminalac.

Pokret Živim za Srbiju mišljenja je da je sam ovaj postupak australijskih vlasti, bez obzira na ishod, sračunat ne samo na to da Novaka Đokovića spreči da osvoji rekordan broj grenslemova, već i da pokaže svima nama običnim smrtnicima, koji nemamo status zvezde, novac i međunarodni uspeh, šta će nam se desiti ako ne budemo poslušni.

I nije slučajno što se to događa baš u Australiji, koja skoro dve godine više liči na logor nego na demokratsku državu. I jasno je da australijske vlasti nisu same to osmislile, već da rade po nalogu globalista, čiji je glavni instrument Svetska zdravstvena organizacija.

Pokret Živim za Srbiju podržava našeg i svetskog najboljeg sportistu u nameri da ne podlegne pritiscima, a nema sumnje da će se, u tom smislu, pokazati i kao najveći čovek u svojoj branši.

A, kako u svakom zlu ima i poneko dobro, i ovaj događaj mnogima će otvoriti oči. Ovo nije rat vakcinisanih i nevakcinisanih, ovo je rat novog svetskog zlog poretka protiv svih slobodnih ljudi sveta.

Dakle, znamo šta nam je činiti.

Info služba Pokreta
Živim za Srbiju

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime