TERORISTIČKI NAPAD U SRBIJI?! Pojavile se spekulacije o navodnim napadima na Novi Beograd i Niš!

0

Gotovo istovremeno kad je došlo do eksplozije u trafo stanici na Novom Beogradu, u trafo stanici u niškom naselju Čalije oko 19.15 sati izbio je požar, prenosi RTS.

Ruski radio Sputnik u programu na srpskom prenosi da je do požara u niškoj trafo stanici u naselju Čalije došlo praktrično istovremeno kada se dogodila eksplozija trafo stanice na Novom Beogradu, što izaziva sumnje da li je možda u pitanju koordinisani napad na elektroinstalacijsku infrastrukturu Srbije?

Danas oko 19:10 došlo je do požara na trafo stanici u naselju Čalije, pa su bez struje ostali delovi Bulevara Nemanjića, naselje Durlan, Branko Bjegović, deo Trošarine, Vizantijski bulevar, Vrežina i Pantelej, javljaju Južne vesti. Iz policije kažu da je požar ugašen posle 20:30, a nakon toga su neki delovi Niša, kako javljaju građani, ponovo dobili struju. Iz Elektrodistribucije nema zvaničnih informacija.

Gusti dim koji se širi iz trafo-stanice u naselju Čalije uplašio je brojne građane, a kako kažu, mnogobrojna domaćinstva i delovi Niša su ostali bez struje.

U policiji kažu da je došlo do požara na trafo stanici, ali da je on uspešno saniran u 20:30.

Uzrok požara je za sada nepoznat i on će naknadno biti utvrđen – kažu u policiji.

Iz Elektrodistribucije za sada nema zvaničnih informacija o incidentu.

espreso.rs/sputniknews.com/juznevesti.com

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime