TEŠKO RAZBOJNIŠTVO U ITALIJI: Srbin opljačkao zlataru u centru Napulja, uhapšen posle potere

0

Ova banda pljačkaša je takođe odgovorna za niz pljački. Iako je u ovoj zemlji na snazi vanredno stanje zbog koronavirusa, kriminalcima to nije bio problem

Srpski državljanin (30) uhapšen je u Napulju zbog sumnje da je sa još tri saučesnika opljačkao zlataru, iz koje su ukrali nakit i novac.

Kako lokalni mediji prenose, ova banda pljačkaša je takođe odgovorna za niz pljački. Iako je u ovoj zemlji na snazi vanredno stanje zbog koronavirusa, kriminalcima to nije bio problem.

– Ova banda je iz zlatare ukrala dragoceni nakit i novac koji se nalazio u kasi, ali zasad se ne zna koliki je bio njihov plen. Operaciju su izveli veoma organizovano i profesionalno, ali su na kraju ipak uhapšeni – rekao je izvor iz medija i dodao:

– Tokom pljačke te večeri upalio se alarm koji je obavestio policiju, koja im je sve vreme bila za petama. Sportski automobil „mazda“, koji su takođe ukrali, koristili su u ovoj akciji i tom prilikom je povređen jedan čovek. Naime, oni su ostavljali tragove za sobom – nakon pljačke bežali su auto-putem i nisu se zaustavili ni na jednoj naplatnoj rampi, pa je policija znala kuda idu.

Oni su potom zapalili auto, kojim su bežali od policije.

– Lopovi su se dovezli do jednog romskog naselja, ali ih je policija ipak uhapsila u spektakularnoj akciji – prenose italijanski mediji.

Kurir.rs/

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime