TUKAO ME JE ZBOG DARE IZ JASENOVCA, BJELOGRLIĆ JE KORUPCIONAŠ Jezivi detalji brutalnog prebijanja Gage Antonijevića

0

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu

Pozvali smo proslavljenog režisera kako bismo saznali šta se tačno dešavalo i evo šta nam je Gaga Antonijević rekao:

„Bili smo na festivalu (Filmski susreti u Nišu), bilo je tu dosta kolega. Ja sam ležao na nekom kauču, a onda mi je odjednom, ničim izazvan, Bjelogrlić prišao sa leđa i počeo da me brutalno udara pesnicama. Bilo je dosta svedoka, takođe su i sigurnosne kamere zabeležile ovaj njegov brutalni napad. Mi nismo imali ni fizičkog, ni verbalnog kontakta pre ovoga, a on je sedeo sa Katarinom Radivojević za stolom, dosta se pilo, pretpostavljam da je bilo i narkotika. Bjelogrlić je bio razjaren“, objašnjava za Alo Antonijević.

Na naše pitanje šta bi mogao biti motiv ovog divljačkog nasrtaja na njega Antonijević kaže:

„Mislim da je razlog njegova korupcionaška afera koju sam obelodanio. Ja mu nisam kriv što je korupcionaš. Takođe, smeta mu i Dara iz Jasenovca, on je bio protiv tog filma. Čak ga je omalovažavao i držao i neke seminare na kojima je govorio protiv filma. Eto, naći će se način da se stane na put njegovom divljaštvu, postoje snimci i brojni svedoci „, u dahu nam priča Antonijević.

Da podestimo, Gaga Antonijević je optužio Bjelogrlića za korupciju:

„Govorimo o čoveku koji mi je nudio mito za podršku filmu ‘Jesen samuraja’, a kada je od mene dobio negativan odgovor, odleteo je i nastavio da lešinari na nekom drugom mestu“, rekao je između ostalog Antonijević, koji je domaćim medijima dostavio i „skrinšotove“ email prepiske sa Bjelogrlićem.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime