TVITERAŠI OČITALI ANI BEKUTI LEKCIJU IZ PATRIOTIZMA! Osuli paljbu po pevačici: Kome je iz Hrvatske Srbija zabranila da peva?!

0
Foto: Screenshot Youtube

Koncert Ane Bekute i Dragana Kojića Kebe, u organizaciji „Hiljadarke“, u Puli je otkazan jer gradonačelnik tog grada Filip Zoričić zabranio nastupe pevačima iz Srbije zato što pevaju turbofolk. On je u svom obrazloženju naveo da je samo reč o vrsti muzike koju pevaju naši pevači i da nije u mentalitetu njegovog grada, dok iz organizacije „Hiljadarka“ tvrde da je u stvari razlog jer je reč o srpskim pevačima i da ne žele „srpsko smeće“ u Puli, a navodno je gradonačelnik psovao i srpsku majku.

Povodom svega toga oglasila se i pevačica Ana Bekuta koja je napisala da je smeće nema naciju.

„Đubre, ili kako rekoše smeće, nema naciju. Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama“, napisala je pevačica na društvenoj mreži, što je isprovociralo mnoge korisnike na Tviteru pa su joj održali lekciju iz patriotizma.

FOTO: screenshot Twitter
FOTO: screenshot Twitter
FOTO: screenshot Twitter
FOTO: screenshot Twitter

„Zabranio Vam gostovanje i zato je smeće? Kažite šta vam smeta, ali vas molim da ne izjednačavate Hrvate i Srbe. Mi nismo punili jame Hrvatima u stotinama hiljada, a ni izmišljali 50 i kusur načina za ubistvo kao oni“, „I kažeš 10 godina ljetovala i pare im ostavljala a oni tako ccc… Izvini al mi baš drago nekako“, „Kakve veze sad ima ‘srpsko’ što pominjete. Kome smo mi zabranili da peva kod nas? Zašto njihove probleme projektujete na nas?“, „Letos kad opet odeš tamo na letovanje svrati kod gradonačelnika da mu se izvineš što ti je zabranio da pevaš u njegovom gradu“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Bekutinog posta.

Podsetimo, pošto je gradonačelnik Pule zabranio koncert srpskim pevačima, kao novo mesto nastupa pojavio se Osijek, čak je i Ana Bekuta u svom postu naglasila da jedva čeka nastup u gradu na Dravi, oglasio se i gradonačelnik tog grada Ivan Radić koji je podržao svog kolegu iz Pule i naglasio da se nikakav koncert neće održati u Osijeku, kako je najavljeno.

„Koncert koji je postao predmet rasprave neće se održati u gradskom prostoru Osijeka“, napisao je između ostalog Radić.

Izvor: Kurir.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime